2777
2789
عنوان

عمل لوزه در بزرگسال

2957 بازدید | 10 پست

دوستان کدوماتون عمل کردین لوزتونو تو سن بالا.چندتا سوال داشتم.

اینکه راسته میگن بعداز عمل لوزه طرف چاق میشه؟

واینکه چقدر طول کشید تا بهبودی کاملتون؟

راسته که درده بعداز عملش وحشتناکه؟

سلام، بابت عمل لوزه بزرگسال میخاستم بگم که 29 سالمه و دوازده روزه که جراحی لوزه کردم، من لوزه هام به شدت بزرگ شده بود و حفره دار هم بود.انقد بزرگ بود که به گردنم و گلوم فشار میاورد.دکتر بهم گفت باید عمل بشی چون عفونت بیش از حد لوزه باعث تب روماتیسمی میشه که این تب باعث قلب درد، درد کلیه و کمرد درد وپادرد میشه.من جراحی کردم و یک هفته تمام به شدددددت درد داشتم درحدی که میگفتم کاش هیچ وقت جراحی نمیکردم گریه میکردم از درد زیادش.از7 روز جراحی کمی خونریزی شروع شد که دکتر گفت فقط آب نمک سرد قرقره کن و زیر گلوت یخ خورد شده هر نیم ساعت ده دیقه بذار.الاینجور بگم که آرزوی مرگ میکردم باهر قطره آبی که از گلوم پایین میرفت. دردش خیلی خیلی وحشتناکه و به گوشها و فک میزنه.الان که 12 روزه جراحی مه هنوز هم فقط و فقط میتونم آب شیر یخ زده کمی بستنی و آب ماهیچه ولرم میتونم بخورم. ینی اصلا نمیتونم غذاهای پایپ دار بخورم چون تو لوزم گیر میکنه و خفم میکنه.خلاصه که درد بدیه اما از هرکس شنیدم میگن بعد از عمل همه عفونت‌هااز بین میره و به زندگی عادی برمیگردی.امیدوارم دوره نقاهت م به همین زودی تم م بشه. خدا همه بیمارها و شفا بده. درکل اگه خیلی خیلی لوزتون اذیتتون میکنه برید برا عمل و اگه عمل کردین بدونید درد خیلی زیادی رو باید تحمل کنید. دکتر من گفت تا سه هفته خوب خوب میشی الان هم دردم کمتر شده ولی تو بلع مشکل دارم و صدامم خیلی تو دماغی هست. اینارو گفتم چون خیلی برا عملم دنبال نکات و حرفای بقیه گشتم که بدونم چجوریه دردش و دورش. امیدوارم بکارتون بیاد.برای سلامتی زودتر منم دعا کنید😊😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳۵ سالمه و دوتا بچه کوچیک دارم

لوزه هام شدیدا عفونت کردن و تقریبا دو ماهه که مریضم و همه نوع درد  وحشتناک رو تجربه کردم

هفته ی پیش دکتر آبسه ی لوزم رو ترکوند

الانم به زور قرص مسکن سرپام

حالا بهم وقت دادن برای عمل

مدام دارم نظرات رو میخونم

خیلی میترسم از درد بعدش

از طرفی می ترسم از عمل از طرفی هم میگم اینهمه درد کشیدم اینم روش😔😔😔

سلام، بابت عمل لوزه بزرگسال میخاستم بگم که 29 سالمه و دوازده روزه که جراحی لوزه کردم، من لوزه هام به ...

سلام بعداز چند روز دیگه خوب خوب شدی؟ صدات تغییر نکرو؟ 

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

سلام من لوزه هام سنگ تولید میکرد الان دوروزه از داروی لوزه تبریزیان (شاطره+جامع) + داروی امام کاظم ع مصرف میکنم خیلی بهتر شده و کم کم داره خوب میشه 

توصیه میکنم حتما قبل عمل و اینا امتحانش کنید 

هزینشم خیلی کمه .