2777
2789
عنوان

نام رمان:عشق دانشگاهی

2474 بازدید | 12 پست

پارت دوم

به دانشگاه می رسیم.ترانه پیاده میشه و من دنبال جای پارک میگردم.جای پارک پیدا میکنم.یک نگاه به خودم تو اینه میندازم .من یک دختر شیطون بودم با چشمانی زیتونی وموهایی قهوه ای و فرفری .ولی برعکس من ترانه یک دختر ساکت و سر به زیر بود و اخمو نه همیشه بعضی وقتی از منم شیطون تر میشد جوری که داد هم رو در می آورد.خلاصه از ماشین پیاده میشم و به کناره ترانه می رم و باهم راه میافتیم طرف کلاس.وارد کلاس میشیم تازه چند تا از بچه ها آمده بودن . نیمکت ردیف دوم انتخاب میکنیم و میشینیم .استاد وارد کلاس میشه .استاد یک مرد 40~50ساله بود که از چهره میشد خوند که چقدر جدیه .استاد داشت خودشو معرفی میکرد که در زده شد استاد گفت:

~بفر مایید.

سه تا پسر خوش تیپ وارد کلاس شدن که من فکم افتاد پایین.یکی از پسرت که چشا ش ابی و سبز بود گفت:

~ببخشید دیر شد استاد یک مسئله ای پیش آمد که دیر کردیم.

استاد سری تکون داد:

~باشه دفعه آخرتون باشه.

امیدوارم خشونت آمده باشه دوستان گلم و عسلم      

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قسنگ بود فقط دستور زبان و رعایت کنی قشنگ تر میشه

مثلا

راه میوفتیم طرف کلاس

صحیحش طرف کلاس راه میوفتیم هستش 

و فعل هایی که پیشوند دارن جدا نوشته می شن. 

مثلا میخورم اشتباه و می خورم درسته

موفق باشی

تو بخواهی می شود🌱

بچه ها من دنبال رمانی با این خلاصم اسمشو نمیدونم :

سها دختر تخسیه که پدرش تصمیم میگیره اون رو تو سن کم به عقد پسر خان ،سینان در بیاره اما سینان که نصف عمرش رو تو آمریکا درس خونده بعد از گذشت شب ازدواجشون سها رو ول میکنه و به تهران میره سها میخواد فراموشش کنه اما دوماه بعد متوجه میشه بارداره و وقتی میخواد سقط کنه میفهم بچه ها سه قلو ان در صورت سقط ممکنه جونش رو از دست بده! دو سال بعد اون مادری 18ساله ست که با سه قلوهاش به تهران میره و دانشگاه ثبت نام میکنه اما درست روز اول متوجه میشه استاد جدی و سختگیری که همه ازش حرف میزنن کسی نیست ب جز سینان دانش پژوه ، شوهر و پدر سه قلوها ی سها!