2777
2789
نه امشب میگفت خداروشکر که بچه نداریم برو پی زندگیت میخواستی خارج بری هر جا خواستی برو عزیززم ممنون ب ...

خیلی ناراحت شدم واست خدا کنه تا فردا از خر شیطون پیاده شه اگه بازم نگرانی که بیاد بخونه و کار بدتر بشه بگو واست گزارش بزنیم کاربریت که مهم تر از زندگیت نیست عزیزم 

خیلی ناراحت شدم واست خدا کنه تا فردا از خر شیطون پیاده شه اگه بازم نگرانی که بیاد بخونه و کار بدتر ب ...

نه کاربریمو نمیخوام میترسم بترکم بعد نتونم اون چندتایی که مورد داره رو پاک کنم و تا ابد بمونه و به عنوان مدرک بگیره دستش... وگرنه متنفر شدم از کاربریم

Nothing special...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور نگو گلم الان‌ اعصبانی هست ی زندگی به این راحتی که از بین‌ نمیره و نمیپاشه  چند ساله ا ...

من 2 ساله که خونه خودمم 2 سالم عقد 29 سالگی ازدواج کردم دانشجو دکترام سرم به کارو درس خودم بود شوهرم رو مامانش حساس بود هیچی نمیتونستم بگم اینجا میومدم خودمو خالی میکردم...نگو چی خیلی چیزهای ساختارشکنانه..عصبانی میشدم از مادرش تاپیک میزدم و متاسفانه تند صحبت میکردم ...ای کاش دیشب همین موقع بود هعییی پیشش خواب بودم...خود کرده رو تدبیر نیست ...میگفت فقط طلاق

Nothing special...
نه کاربریمو نمیخوام میترسم بترکم بعد نتونم اون چندتایی که مورد داره رو پاک کنم و تا ابد بمونه و به ع ...

اسم کاربریت بره تاپیکاتم میره دیگه مگه اینکه اون تاپیک رو ذخیره کرده باشن من بعضیا رو رو کاربریشون میزنم اگه ترکیده باشن تاپیکشون هم نیست 

اسم کاربریت بره تاپیکاتم میره دیگه مگه اینکه اون تاپیک رو ذخیره کرده باشن من بعضیا رو رو کاربریشون م ...

واقعا؟ اخه انگار بچه ها میگفتن تاپیکها میمونه خودمم گیج شدم الان یکی میزارم تو تاپیکها

Nothing special...
اینجور نگو گلم الان‌ اعصبانی هست ی زندگی به این راحتی که از بین‌ نمیره و نمیپاشه  چند ساله ا ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2168353/خانمهایی-که-تو-یه-ساختمون-با-مادرشوهرشون-زندگی-میکنن-بیاین-یه-کم-درد-دل-کنیم?page=4

ترو خدا گزارش بزنید ابروم داره میره خوااهش

Nothing special...
من 2 ساله که خونه خودمم 2 سالم عقد 29 سالگی ازدواج کردم دانشجو دکترام سرم به کارو درس خودم بود شوهرم ...

ای خدا

چقدر بد شانسی گلم

خدا بزرگه انشالله که خیره 

ی مدت بگذره فراموش میکنه الان داغه

بگو هیچ کس منو آنجا نمیشناسه.

واسه تخلیه خودم فضای مجازی می نوشتم و نیاز به این‌ گفتگوها داشتم.وقتی بدونیم که افراد زیادی تو موقعیت ما هستن و همین شرایط رو دارن بهتر میتونیم کنار بیاییم.

بگو ی زن نیاز به درد دل کردن و صحبت داره

بعضی صحبت ها رو فقط با خانم‌ها میشه گفت و چه بهتر که همرو نشناسیم و فقط ی درد دله 

بگو دوست داشتم انرژی منفی و ناراحتی و غصه هام رو جایی تلخیه کنم که به زندگیم و خودم لطمه نزنه.

درسته راجب مادرش صحبت کردی و زیاده روی

ولی کسی ایشون رو نمیشناخته پس با آبرو کسی بازی نکردی

بعدم شما با تخلیه خودتون اینجا حرمت ها رو حفظ کردی تو دنیای واقعی.

ای خدا چقدر بد شانسی گلم خدا بزرگه انشالله که خیره  ی مدت بگذره فراموش میکنه الان داغه بگو ...

عزیزم ممنونم ازت ...در بدشانسی همتا ندارم...همینا رو بهش میگفتم میگفت من به تو اعتمادم صفر شد جلو مامانم باهاش خوبی پشتش اینجوری میگی اصلا شوکه شده بود ارام بخش خورد خوابید باورش نمیشد این زن ایده الش مثلا همچین کاری بکنه...بهش گفتم همش عقده فرک خفته بود هر وقت میومدم راجع به مامانت درددلی بکنم قاطی میکردی خوب بود به خواهر و مادرم میگفتم..گفت چهره واقعی تو اینه هعیییی خیلی حرف شنیدم

Nothing special...
عزیزم ممنونم ازت ...در بدشانسی همتا ندارم...همینا رو بهش میگفتم میگفت من به تو اعتمادم صفر شد جلو ما ...

از حرف های شنیدی ناراحت نباش

هر اشتباهی ی تاوانی داره

الان انتخاب بین بد و بدتر هست

بگو هر حرفی که تو واقعیت بنا به حرمت یا با اجازه ندادن یا سکوت کردن  خودم نمیزدم جمع شد و جمع شد بعد باید جایی خالی میشد.

بگو چهره واقعی رو توی دنیای واقعی باید بشناسی

فضای مجازی رو ادم‌های مجازی تشکیل دادن.نه واقعی

به همسرت بگو واقعا نیاز به این صحبت ها داشتم.هر چند راه رو اشتباه رفتم

صادقانه ازش عذر خواهی کن 

بگو قبول دارم اشتباه کردم شاید باید همچنان میریختم تو خودم و دم نمیزدم

بگو همه اشتباه میکنیم

بگو راستش جو نی نی سایت هم بی تاثیر نبود

دیدم خانم های که تایپک میزدن و راجب ناراحتیشون صحبت میکردن

آخر بار میگفتن که چقدر حالشون بهتر شده و راحت شدن از بابت موضوع پیش آمده.

بگو من واقعی ام باید رفتار ها و شخصیت واقعی منو بسنجی

نه صحبت های خاله زنکی ها مجازی رو

آخر بارم بهش بگو

بگذر و ببخش تا بخشیده بشی.

انشالله که تایپک آخرت راجب حل مشکلت هست.

بعدم واسه ی  مدت یا همیشه از اینجا دور باشی بهتره.

چون‌ یاداور خاطرات بد هست.