2777
2789
عنوان

مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 29 پست
نه از گوشه لب نبود یهو با فشار پرتاب شد بیرون!😨

رفلاکس داره ،فردا حتماببردکتر،بینیش هم چک کن ،زیرسرش بلندباشه یه کوچولو یعنی سرازبقیه ی بدن بلندترباشه 

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩
خب ببین تب نداره ،ناله توخواب ممکنه بینیش کیپ باشه هیلی حواست باشه اگه توخواب ناله میکنه وپره های بی ...

بینیشو دیروز تمیز کردیم

از وقتی بردیمش یه سر بیمارستان اینجوری ناله میکنه

همش میترسم از اونحا ویروسی چیزی نگرفته باشه

السلام علی الحسین💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونطور گرم نیست فقط شکمش گرمه دماسنج دارم بذارم؟

اره بزار حتما

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
بینیشو دیروز تمیز کردیم از وقتی بردیمش یه سر بیمارستان اینجوری ناله میکنه همش میترسم از اونحا ویرو ...

انشاالله چیزی نیست ،نگران نشوعزیزم،چیزی نیست فردا ببردکتر انشاالله حل میشه 

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩
همین الان بالا اورد راستی شیر خشکش یکی دوساعت مونده بود ممکنه برای اون باشه؟

نه از اون نیست شایدرفلاکس داره یا سرماخورده

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
همین الان بالا اورد راستی شیر خشکش یکی دوساعت مونده بود ممکنه برای اون باشه؟

شیرخشک تا ۱ساعت میتونی بدی رو قوطیش نوشته.احتمالا سرما خورده ک ناله میکنه بقول مامانم سینه پهلو کرده.یکم شیرتو بدوش کف دستت بعد بگیرش رو بخاری گرم بشه بکش رو سینش پنبه یا حوله هم گرم کن بذار براش ولی حتما دکتر ببرش

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
خوب قطره شی افزا بگیر خیلی خوبه

مکمل دارم میخورم اما انگار داره خشک میشه

چون انتی بیوتیکم میخورم بعدم‌وقت نمیکنم به خودم برسم از صبح تا شب فقط قرث میخورم

السلام علی الحسین💖