2777
2789
عنوان

بعد ۶ سال باردار شدم😭

2512 بازدید | 99 پست

بعد شش سال بالاخره باردار شدم باورم نمی شد بالاخره منم مامان شدم بی بی چک برا اولین بار خط انداخت بعد ۱ روز تاخیر اونم چه خط پررنگی بدون این که به شوهرم بگم تا فرداش صبر کردم ولی شب خوابم نمیبرد صبحش رفتم آزمایش بتام شد ۱۳۹۴ لباس نوزادی گرفتم تو جعبه گذاشتمش با جواب ازمایش بی بی چک کارت پستال که توش شعر نوشتم گذاشتم داخل جعبه میخواستم شوهرمو سورپریز کنم جعبه رو دست شوهرم دادم باز کرد اما متوجه نشد چیه شعر که خوندش گریه اش گرفت گفت خدارو شکرت تا حالا گریه شوهرمو ندیدم ولی اینجا گریه کرد. به دکترم زنگ زدم برا ۳ هفته دیگه وقت داد این سه هفته برا ما خیلی سخت گذشت شکممو قشنگ حس میکردم  رفتم دکتر قلبش تشکیل شده بود 🥰

دکتر برا ۱۱ روز دیگه وقت داد آزمایشم نوشت رفتم دکتر امروز آزمایشم خوب بود سونو کرد قلب جنینم دیگه نمیزد قلبش وایسادش

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

ایشالله خدا یه نی نیه سالم بزاره تو دامنت

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدایا..امیدوارم باز مامان شی عزیزم😢

دیو ها وجود دارند من دیو ترسناکی به نام افسردگی میشناسم..بعضیا بدنشون ویتامین شعور کم داره ..کاربر قدیمی ام انقد منو نترکونین😠

چرا؟🙁

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

اخ

بمیرم برا قلبت

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم