2777
2789

یکی آشناهامون آره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی آشناهامون آره

من خودم سه ساله زیر نظر هستم سینه هام کیست داره از پارسال دکتر گفت اون بزرگه رو تخلیه کنم قبول نکردم امسال دوباره گفت و پذیرفتم ولی الان خیلی نگرانم می گم نکنه بد باشه و.. البته مایع رو داده ببرم پاتولوژی برای اطمینان هرچند هر چی مقاله میخونم زده کیست اصلا خطرناک نیست و سرطانی نمیشه ولی هم نگرانم هم پشیمون

من خودم سه ساله زیر نظر هستم سینه هام کیست داره از پارسال دکتر گفت اون بزرگه رو تخلیه کنم قبول نکردم ...

آشنای ماهم تخلیه کرد مشکلی نداشت نگرانی نداره دیگه توده بده کیست خوش خیمه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
چون بزرگبود تخلیه کردی؟ از اولین باری ک فهمیدی کیست داری تا الان برداشتی سایز یا تعدادش تغییر نکرده ...

من از اولین بار که متوجه شدم بار اول سونو برای هر دوتا سینه توده سولید هم تشخیص داده بود که زده بود فیبروادنوم بعد دکتر  آمپول ب کمپلکس داد و ویتامین ای گفت سه ماه بعد سونو کن که سونو زد اندازه کوچکتر شده و دکتر زنان گفت برو سال بعد ولی من 8 ماه بعد چکاب پاپ اسمیر رفتم مدارک سینه رو هم بردم اونجا دکتر زنان ارجاع داد جراح گفت برو زیر نظر جراح باش که بار های بعد توده سولید سمت چپ رو کلا زد کیست و توده سمت راست رو کمپلکس کیست تشخیص داد و میگفت سالانه بیا سونو و معاینه تا امسال دیگه اثری از کمپلکس کیست نبود فقط کیست های ساده بود که این بزرگترین‌ش بود تو تمام این سه سال دکتر کاری به توده یا کمپلکس کیست نداشت فقط به همین کیست بزرگ گیر داده بود چون یکم بزرگتر شده بود امسال با اینکه ثابت بود گفت بزرگه بهتره کشیده بشه بازم اصراری نداشت ولی حرفش این بود کشیده بشه بهتره