2777
2789

سلام

هفته 39 بارداری هستم،کمر درد و دل درد متناوب دارم منتها هر 10 دقیقه شدت میگیره بعد کم میشه،ترشح رنگی اصلا ندارم،جوجه هم همش تکون میخوره،اعصابم بهم ریخته

استرس گرفتم که انقباض کاذبه یا حقیقی

تجربه یا اطلاعاتی دارین کمکم کنینن

عزیزم باید بری معاینه شی

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطوری بودم مثه ی دلدرد درناکه میگیره ول میکنه اگه میتونی ی بیمارستان برو معاینه کننت منم ۳۹هفته زایمان کردم عزیزه دلم چه حسه خوبی😍😍😍😍ببخشا گلم فقط زود زود دسشوییت میگیره؟؟؟مثلا میری میشینی تا پامیشی باز میگیرتت؟؟؟

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

احتمالا درد زایمانه با گوشیت زمان بگیر وقتایی ک انقباض میگیره چند لحظه اس و هرچند دقیقه اس باید منظم باشه

واینکه اگه احساس دفع هم داشته باشی صد در صد درد زایمانه

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

عزیزم وقتشه فوری برو بیمارستان

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

خانوما یه سوالم من دارم بااجازه اسی 

من اقدام نداشتم ولی جلوگیری طبیعی داشتیم الان نزدیک پریودیمه ما ه پیش 6روز جلو انداختم این ماهم گفتم حتما 6روز جلو میندازم ولی پریود نشدم هنوز ولی هی همش حس میکنم وریود شدم ولی میریم دستشویی مثل اینکه اب بریزه اون طوریه دور نافمم یکی کوچلو درد میگیری بعضی وقتا یعنی برای بارداری هس؟:؟

من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤