2777
2789

انار .شیر .عرق کاسنی ماهی میگو

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر پسرم خیلی ماهی قزل الا با اب پرتقال و شیر زیاد میخوردم شنیدم باعث میشه بچه سفید بشه ولی اینجورچیزا بیشتر ژنتیکی عزیزم 

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹

عزیزم ژن مهمه. دختر من ۳ ماه اول سفید بود چون من همه خوراکی ها را رعایت کرده بودم و غدای مونده نمیخوردم ولی الان گندمی شده.چون خودم گندمی ام.

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن
من خیلیارو دیدم زن و شوهر سیاهن بچه عین برف میمونه

پدر و مادرش ژن سفیدیو داشتن.رنگ سفید مغلوبه وقتی یه نفر سبزس ممکنه ژن رنگ سفیدم در بدنش باشه ولی کسی که سفیده ژن رنگ تیره را نداره

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن
عزیزم ژن مهمه. دختر من ۳ ماه اول سفید بود چون من همه خوراکی ها را رعایت کرده بودم و غدای مونده نمیخو ...

عفونت کی بودی تو😂😂😂

چرک خشکن بدم خشک شی😁

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم