2777
2789

چطوری

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری

حساسیت نداره

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
همه چی میخوره نه فک نکنم

عزیزم دونه های ریزه مثل حساسیت یاگرمی کرده باشه یه دکترببرچیزی نیست انشالله

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
میشه به تخم مرغ حساسیت بده

شاید ببر دکتر حساسیت باشه بهت میگه🌹

عزیزم پای بچه ت چیزی نیست ان شاءالله

ممکنه به یه ماده غذایی حساسیت نشون داده باشه

ببخشید من تو نظرات یه تاپیک دیدم شما از عسل و زنیان... صحبت کردین میشه لطفا طرز استفاده ش رو بهم بگین؟ ممنون میشم.

اگر قبول کنین درخواست دوستی بدم اونجا برام توضیح بدین