2777
2789

سلام دوستان من شرایطمو براتون توضیح میدم شما بگین من حق دارم از همسرم ناراحت باشم یا نه؟ من و همسرم دوسال پیش به خاطر شغل من مجبور بودیم تو یه شهر دیگه زندگی کنیم همسرم شغلی که تو شهر خودمون داشت رو رها کرد و با من اومد اونجا که بودیم از بخت بدم همسرم دیسک کمر گرفت و کلا زمین گیر شد حتی کارای شخصیشو نمیتونس راحت انجام بده و من هم سرکار میرفتم و هم به اون کمک میکردم خدا خواست حالش خوب شد و انتقالی منم دادن و اون تو شهر خودمون رفت سر یه کار خوب امسال بچمون به دنیا اومد اما همسرم شغلش یه جوریه که از صبح تا شب درگیره تو هیچکاری کمکم نمیکنه نمیخوام بچه داری کنه اما من شرایطم خیلی بده از بعد سزارین همش مریض بودم الانم مچ دستم خیلی درد میکنه هیچکاری نمیتونم بکنم اون ولی همش کارو بهونه میکنه خیلی ناراحتم همش تو ذهنم مقایسه میکنم که وقتی مریض بود حتی تو حموم کردن کمکش میکردم ولی الان که دستم شدید درد میکنه بهش میگم تو حموم کردن کمکم کن نمیتونم ناله میکنه و میگه کار دارم

به نظر شما من توقعات بیجایی دارم؟؟؟

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 

خیر

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا به هیچ عنوان 

البته زیاد بود نخوندم😩😩😩من یک عدد تنبل 🤕🤕

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

ببین عزیزم تجربه خودمو میگم منم اینطوری شدم فقط بیخودی حرص میخوردم بعد منم شدم مثل خودش بی تفاوت الان همسرم بهترشده کم 

اماخوب حداقل دیگه حرص نمیخورم

جزپدر مادر هیچکس دلش به آدم نمیسوزه هیچکس

از موقع زایمانم خونه مادرم همه کاری برام میکنن اونم از خدا خواسته ولی مامان بابامم از کاراش خسته شدن و میگن این چجور کاریه چقد شوهرت بی مسیولیته مادرشوهرمم که خدا ازش نگذره تو یک ماه و نیم فقط دوبار اومده یه سر زده و رفته

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 
از موقع زایمانم خونه مادرم همه کاری برام میکنن اونم از خدا خواسته ولی مامان بابامم از کاراش خسته شدن ...

واقعا توقع داری مادرشوهرت کمکت کنه؟

همون مادر این پسرو تربیت کرده دیگه

واقعا توقع داری مادرشوهرت کمکت کنه؟ همون مادر این پسرو تربیت کرده دیگه

چهار سال و نیمه عروسشونم قبلا خیلی دوسش داشتم اما الان ازش متنفررررم هروقت زنگ میزنه حالمو بپرسه دلم میخواد گوشیو بکوبم دیوار از حرص