2777
2789

هر دو روز یه بار شیرینی میخوام فقط هم شیرینی تررر یه عالمه هم میخورم 

قبلا اینجوری نبودم نمی دونم چم شده 😑

کسی راهکاری سراغ داره؟؟؟

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیدا کردی به منم بگو استارتر جون.حرفشو زدی چقدر دلم خواست.من اولش میخورم خوب که سیر شدم عذاب وجدان م ...

منم اینقد ک میگم دیگه تا اخر لب ب اینا نمی زنم

من عاشقشم... دانمارکی قرابیه پای سیب پای نارگیل و بیشتر از همه شیرینی تر و کیک کاکائویی عالیه عالی... یه معازه دم خونمونه اسمش شیرینی دانمارکیه... وااای دانمارکیاش داغن همون موقع درست میکنه خیللییییی خوبه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
به ضرراش فک کن  وزنتون زیاد نمیشه؟؟ ی ازمایش هم بدین به یکی تو خونه مثلا مادر یا خواهرتون اگه ...

چاق ک اصلا نمی شم بعد تولد پسرم از ۵۸ کیلو تکون نخوردم ولی خب ضررای دیگه اش اررره😭

من عاشقشم... دانمارکی قرابیه پای سیب پای نارگیل و بیشتر از همه شیرینی تر و کیک کاکائویی عالیه عالی.. ...

تو که بیشتر وسوسه ام کردی🤣

واي منم اينجوريم 

به شوهرم ميگم من هر موقعه بهت ميگم شيريني جات برام بخر نخر كه نخورم 

ميگه دلم نمياد 

نخره هم مخشو ميخورم البته😂

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛