2777
2789
عنوان

هزینه‌ی ارتودنسی دو فک چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 35 پست
نه ، دندون هات و هرچقدرم مسواک بزنید بازم می‌پوسه ، تازه باید روی یک ساعت فقط تو دستشویی باشی مسواک ...

چرا دندون میپوسه؟ به خاطر اینکه ذرات غذا لای سیم ها میمونه؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
نه بابا مگه میپوسه؟؟؟؟؟؟😰من یه ساله گذاشتم ولی مشکلی ندارم

واسه من پنج ماهه گذاشتم ، ولی پوسیده آنقدر ناراحتم که 😔😔😔 

چجوری مراقبت می‌کنید ؟ بهم توضیح میدی عزیزم ؟😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پارسال شد 7800 دو فک.. غیر از عکسو ترمیم دندونای خراب 

هزینه‌ی عکس و ترمیم دندونهای خراب چقدر شد؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
چرا دندون میپوسه؟ به خاطر اینکه ذرات غذا لای سیم ها میمونه؟

دقیقا ، میمونه و خارج کردنش سخته 

البته بستگی داره ، یه آدم بیکار خوب می‌تونه برای خودش و دندوناش وقت بزارع ، چون باید هی برسی ، نرسی سریع میپوسه ،

اگه سرعت پوسیدن تو دندون عادی یکساله باشه ، تو دندون ارتودنسی شده میشه دو سه ماهه!

هزینه‌ی عکس و ترمیم دندون های خراب چقدر شد؟

ترمیم خب جاهای دیگه متفاوته. من کلینیک رفتم ک ارزونتر دربیاد.. فک کنم هر دندون پارسال 160 شد. عکس یادم نمیاد والا 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
من پارسال شد 7800 دو فک.. غیر از عکسو ترمیم دندونای خراب 

کل هزینه رو یکجا پرداخت کردین؟

واسه من پنج ماهه گذاشتم ، ولی پوسیده آنقدر ناراحتم که 😔😔😔  چجوری مراقبت می‌کنید ؟ بهم توضیح ...

من یه مسواک معمولی دارم یه مسواک مخصوص ارتودنسی ازین تو خالیا نه هااااا یه مسواک نازکه ینی کلا دو ردیفه اونو روی براکتا میزنم اون معمولیم برا داخل دندونا.هر چند وقت یه بارم آب نمک قرقره میکنم.

دقیقا ، میمونه و خارج کردنش سخته  البته بستگی داره ، یه آدم بیکار خوب می‌تونه برای خودش و دندو ...

نه اصلا اینطوری نیس من یکسال و پنج ماهه گذاشتم چیزی نشده.. چون بعد از غذا نخ میکشم و مسواک. سرسرس هم نباید مسواک شد 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
دقیقا ، میمونه و خارج کردنش سخته  البته بستگی داره ، یه آدم بیکار خوب می‌تونه برای خودش و دندو ...

آخه من بین اکثر دندون هام فاصله هست ، همیشه ذرات غذا لاشون گیر میکنه ، همینم باعث پوسیدگی میشه