2777
2789
عنوان

از دست این دهه نودیا😁😁

258 بازدید | 34 پست

پسرم دو سال و دو ماهشه

اسباب بازیاشو می ریزه کف خونه بازی میکنه

دوست دارم یاد بگیره بعداز بازی خودش جمعشون کنه

هر دفعه از یه راهی وارد میشم تاثیر نداره

امروز بهش میگم آفرین پسرم میخواد اسباب بازیاشو جمع کنه برنده بشه

میگه مامان تو برنده شو😁😁😁

میگم آخه من دوست دارم تو برنده شی

میگه مامان تو دوست داری برنده شی من دوست ندارم برنده شم😁😁😁

پس چرا ما بچه بودیم انقد ساده بودیم🙄🙄🙄

بچه های شماهم اینحورین؟؟؟

عزیزم😂😂😂😂

تیکر منم یه روز واقعی میشه میدونم😍من زندگی سختی داشتم از بچگی،وقتی نامزد کردم وارد یه مرحله جدید از سختی زندگیم شدم چون فکر میکردم از چاله در اومدم افتادم تو چاه!چون فکر میکردم تو انتخابم اشتباه کردم ،اما اشتباه فکر میکردم نامزدم عاشقانه پای تمام بد خلقی هام ایستاد حتی حاضر شد خودشو بکشه تا من از دستش راحت شم!!! چون میگفت نمیتونم زنده باشم و‌تو مال من نباشی⁦❤️⁩تو حرم امام حسین (ع) از آقا خواستم که اگه با این مرد خوشبختم و اونم با من خوشبخته مهرشو بندازه به دلم و انداخت!!!ازدواج کردیم و سختیای زندگیم تموم شد الان خوشبخته خوشبختم فقط بچه میتونه خوشبختیمو کامل تر کنه ،حالا که تا اینجا اومدی و امضامو خوندی برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟خیلی حیفه شوهرم بابا نشه 😔لطفا برامون دعا کن مامان بابا بشیم⁦❤️⁩

تو برنده شو خب🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ...ما که بچه نبودیم به خدا به عده موش کور بودیم چشم گوش بسته 

عقل اینا در حد ده سالگی منه 😂😂😂😂

یه چهارسالشو دارم نگم برات خاهر 😇😅😂

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
هر روز من برنده میشم😁😁😁

احسنت😂😂😂😂

زیاد گیر بهش نده بچه هس بزرگ‌میشه یاد میگیره😅😍

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه ت چقدر زود به حرف زدن افتاده که کامل و درست صحبت میکنه؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

یه دونه ازین حاضر جوابا پسر خاله منم داره 

پسر هست خیلی ماشاالله شیرین زبون یه بار بهش میگم بگو خدایا به خاله(یعنی من) نی نی بده ،گفت خدایا نی نی بده 

گفتم بگو به خاله ،میگه نه به من بده 

بازم بهش گفتم نه بگو ب خاله 

عصبانی میگه نه به من بده 

هیچی دیگه منتظرم باردار شه😂😂😂

تیکر منم یه روز واقعی میشه میدونم😍من زندگی سختی داشتم از بچگی،وقتی نامزد کردم وارد یه مرحله جدید از سختی زندگیم شدم چون فکر میکردم از چاله در اومدم افتادم تو چاه!چون فکر میکردم تو انتخابم اشتباه کردم ،اما اشتباه فکر میکردم نامزدم عاشقانه پای تمام بد خلقی هام ایستاد حتی حاضر شد خودشو بکشه تا من از دستش راحت شم!!! چون میگفت نمیتونم زنده باشم و‌تو مال من نباشی⁦❤️⁩تو حرم امام حسین (ع) از آقا خواستم که اگه با این مرد خوشبختم و اونم با من خوشبخته مهرشو بندازه به دلم و انداخت!!!ازدواج کردیم و سختیای زندگیم تموم شد الان خوشبخته خوشبختم فقط بچه میتونه خوشبختیمو کامل تر کنه ،حالا که تا اینجا اومدی و امضامو خوندی برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟خیلی حیفه شوهرم بابا نشه 😔لطفا برامون دعا کن مامان بابا بشیم⁦❤️⁩