یکی هست😑 ازش بدمم نمیاد😐 ولی یه روز که داشتم از مدرسه برمیگشتم جلو روم ظاهر شد ..بهم گفت : از اولم باید بهت می گفتم..فک کردم با من نیست🙄..در حالی که فقط من اونجا بودم و مخاطبش من بودم😐.این اولین باری بود که باهام حرف میزد بعدش برگشتم گفتم چی میگی؟..بد موند ..آخه من با هیچ پسری گرم نگرفتم تا حالا😔..اونم موند و هیچی نگفت ..چن روز بعد از امتحان برمی گشتم منتظر بودم بابام بیاد کلید بده بهم که خواستم رد بشم اونجا گلی بود ..بهم گفت از اونجا رد نشو گل ریخته زمین...منم چیزی نگفتم و رفتم..یه روز هم داشتم از سرویس پیاده میشدم که دیدم داره با دوستاش صحبت میکنه ..😕یهو یکی هلش داد😤 ..نفهمیدم چی شد خورد به کیفم..من از اونجایی که عصبی بودم چش غره رفتم ...خانواده هامون همدیگرو میشناسن ...تو یه مجتمع هستیم...چن ساله همو می شناسیم..با مادرش رابطه صمیمی دارم..رفتاراشم ب آدم عاشق میخوره...یه مدتی دوست برادرم بود..بهم بگین چیکار کنم خلاص شم..ممنون که وقت گذاشتین و تایپکم رو خوندین😍نظراتتون رو می خونم و استفاده میکنم.
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته ولی نمیدونم باید چیکار کنم دست از سرم برداره
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
در ضمن درسم خیلی خوبه..به اون آسیب نبرده..حواسم هست..
[QUOTE=120975983]بابا آخه من که چیزی نگفتم در ضمن درسم خیلی خوبه..به اون آسیب نبرده..حواسم هست ...
شما هم درست میگید