2777
2789
عنوان

منزل پدر شوهرم

611 بازدید | 43 پست

بچه ها من دو تا برادر شوهر دارم موقع ازدواج برادر شوهر بزرگم پدر شوهرم ی خونه ی جدا خرید واسش و بهشون داد البته ساختش قدیمه و تقریبا یک چهارم پول خونه رو برادر شوهرم داد ولی خونه کامل ب اسم خودش و خانومش شد تا اینکه نوبت ازدواج شوهر من رسید پدر شوهرم ی خونه ی دو طبقه خرید منم کلی طلا فروختم‌و شوهرم سیزده میلیون سه سال پیش پول کذاشت روی طلاهام ولی باباش یک دونگ ب نام من کرد یک دنگ ب نام شوهرم ... منم حرفی نزدم و گفتم مال خودشه اشکالی نداره ... من طبقه بالام حیاط ندارم بخاطر همین قانونا پارکینگ مال طبقه بالا میشه الان برادر شوهرم با پدر شوهرم بدون اجازه ی ما رفتن شهرداری و جواز بگیرن ک پارکینگ رو واسه پایین اتاق خواب کنن ک خونش سه خواب بشه ۱۵ میلیون هم جریمه اش کردن ولی میخواد پرداخت کنه ... بنظرتون ما بازم  سکوت کنیم 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینم بگم ک طبقه ی بالا رو خرج ساختش رو کامل شوهرم پرداخت کرد ... و برادر شوهرمم موعد ازدواجشه و قراره پدر شوهرم بدون فروختن طلا یا گذاشتن پول ب پسرش و خانمش دو دونگ بده

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

نه شوهرت نباید اجازه بده. یولش یواش میزنه ب نام برادر شوهرت ی ابم روش. سکوت نکنین ب هر حال

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

چی بگم والا

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه