2777
2789
عنوان

بیاین بگین کار درستی کردم یا غلط؟

271 بازدید | 42 پست

من با یه نفر که چن بارم اینجا در موردش تاپیک زدم چن ماهه در حال اشنایی بودیم.

دیگه به شناخت کافی از همدیگه رسیده بودیم.

بهش گفتم اگه قصد ازدواج باشه تا همینجا رابطمون کافیه فعلا قطع ارتباط کنیم تا وقتی که شرایط جور باشه و خانواده ها پا پیش بذارن چون من نمیخوام چیزی رو از خونوادم مخفی کنم(خونواده اون در جریان بودن خونواده من نه)حالا این شرایط شاید چن ماه دیگه شاید یه سال شایدم دو سال دیگه جور شه.

اونم گفت میخوای این مدلی کات کنی.گفتم نه من احساسم به تو سر جاشه فقط به همین دلایلی که گفتم مجبوریم دور باشیم.

نظرتون چیه؟

خدایا مرسی گندایی که میزنیم بین خودمون میمونه:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نمیخواستی خب از اول وارد رابطه نمیشدی😕

الان یعنی چی این کارت😐

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

کار درستی نیست 

نباید بهش امید بدی که حتما به پاش میمونی 

شما تواین مدت اگه خواستگار خوب داشته باشی قبول میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اره پس ایشون رو کلا ناامید کن 

اگه نه صرفا این اقارو میخوای پس باش بمون تا شرایطش جور بشه

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

خب درسته حرف تو ولی دیگه ممکنه تو این دو سال اون رفته باشه سراغ یکی دیگ 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
اگه نمیخواستی خب از اول وارد رابطه نمیشدی😕 الان یعنی چی این کارت😐

من نگفتم نمیخوام

گفتم شناخت اولیه همینقد کافی بود

خیلی نزدیک شده بودیم تا جایی که پیشنهاد رابطه میداد! باید مطمئن میشدم که دوسم داره یا نه

خدایا مرسی گندایی که میزنیم بین خودمون میمونه:)
من نگفتم نمیخوام گفتم شناخت اولیه همینقد کافی بود خیلی نزدیک شده بودیم تا جایی که پیشنهاد رابطه می ...

خوب کاری کردی پس 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎