2777
2789
عنوان

بی بی چک با عکس

154 بازدید | 16 پست

من دیشب بی بی زدم چون رابطه مشکوک داشتم پنج دقیقه بعد خط کمرنگ انداخت اما مطمین نبودم 

الان دوباره دو تا زدم یکیش خراب بود یکیشم سر هفت دقیقه یه هاله خیلی خیلی کمرنگ انداخته که میترسم اینم خراب باشه 

هفت روزم به موعدم مونده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبینی خط اش رو  الانم زدم البته با ادرار اول صبح نبود اونم در حد خیلی خیلی کمرنگ هاله داره هف ...

امکان داره مثبت باشه، آره خطش معلومه، مخصوصا اگه همون موقع افتاده باشه

💗💗💗
این مال دیشبه 

اینکه منفیه.

وقتی ادرار زیاد بریزی اینطوری میشه

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
وای من الان نمیتونم سه تا بچه رو با هم بزرگ کنم به زور به کارای این دوتا میرسم 

خدا خواسته دیگه، چرا؟! خیلی خوبه ک من خودم سه تا دارم هر سه هم خواسته آوردم عالیه تازه یکی دیگه هم میخام

💗💗💗
خط رو نمیبینی   اون خط قبلا یه هاله بود بعد خشک شدن اونطوری شد

دوست داری مثبت باشه؟ 😐

خب باشه مثبته

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
پنج دقیقه طول کشید اولش یه هاله بود که دیده میشد بعد خشک شدن اینطوری خط شد

سلام عزیزم میخواستی؟؟؟ 

منم رابطه مشکوک داشتم بی بی زدم هاله افتاد ببینش

بتام پنج شد بنظرت باردارم؟

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)