2777
2789

۴ ما تو اقدامم اما باردار نمیشم الانم پریودیم داره تمام میشه این ماه بخاطر ضعیفی تخمدانم امپول میزنم‌ چیکار کنم این ماه باردار بشم تو رو خدا کمکم کنید دارم دق میکنم

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه زیر نظر دکتر نیستی؟دکتر باتوجه به آزمایشات و سونو شما بهتر میتونه کمک کنه..اینجا همه بر اساس تجربه خودشونن یا اطرافیانشون میگن شاید روی شما تاثیری نداشت باشه یا حتی‌ ضرر داشته باشه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من

گرمی جات زیاد بخور شب به شب شیره بخور به شکمت نزار آب بخوره مثلا داری ظرف میشوری آب نپاشه روش این رحم و سرد میکنه و بارداری و دیر میکنه و ورزش داشته باش قبل رابطه هم دو رکعت نماز بخون ما رو هم دعا کن با شوهرت باهم از خدا بچه صالح بخواین... انشاءالله این ماه باردار میشی

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
مگه زیر نظر دکتر نیستی؟دکتر باتوجه به آزمایشات و سونو شما بهتر میتونه کمک کنه..اینجا همه بر اساس تجر ...

دکترم فقط فقط دارو تجویز میکنه بد اخلاقه اصلا راهنمایی درستی نمیکنه

دکترم فقط فقط دارو تجویز میکنه بد اخلاقه اصلا راهنمایی درستی نمیکنه

دکترتو عوض کن عزیزم..منم نزدیک یکسالو نیمه تو اقدامم تا الان هرچی آزمایشو سونو دادم خوب بودم بدون هیچ مشکل، شوهرمم سالمه اما باردار نمیشم البته اینو هم بگم من بشدت استرسیم استرس هم مانع بارداریه ولی دکترم حیلی خونسرد و بی خیال بود اصلا براش مهم نبود الان دکترمو عوض کردم احساس بهتری دارم..ان شالله این ماه هردومون مامان میشیم.

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
بعد پاک شدن روز در میون رابطه داشته باش.گرمی جات زیاد بخور.مثلا معجون.استرس نداشته باش.فعالیتتوزیاد ...

م سی عزیزم ولی کاش میشد استرس نداشته باشم اینم با شرایط غریبی من 😣

دکترتو عوض کن عزیزم..منم نزدیک یکسالو نیمه تو اقدامم تا الان هرچی آزمایشو سونو دادم خوب بودم بدون هی ...

دکتر ۳ تا عوض کردم تو شهرستانم دکترا خوبش همینا بودن اینم بد اخلاق ولی تعریف زیادی شده ازش استرسم خییییلی دارم انشلا دوتامون اونایی ک بچه میخوان خدا قسمتشون کنه عزیزم

دکتر ۳ تا عوض کردم تو شهرستانم دکترا خوبش همینا بودن اینم بد اخلاق ولی تعریف زیادی شده ازش استرسم خی ...

ان شالله عزیزم...توکلت بخدا باشه، منم سپردم به خدا راضیم به رضای خدا