2777
2789
عنوان

اهنگ قشنگی که دوست دارید چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 52 پست

شاهین بنان عاشق نشدی

اهنگ عزیزم از دنیا دادرسان

اهنگ دونه دونه ابراهیم زاده

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Another life

Another lonely night

Original high

Evil in the night

Cold

Animal

ببین گروه های Maroon5,coldplay,imagine dragons کاراشون عالیه،Adam Lambert محشره،استاد همایون شجریان،معین،هایده حمیرا،ابی،ترانه های فرانسوی

🤔

کوک حالم از سینا درخشنده 

منو دوس داری از ادی عطار

وابستگی از محسن ابراهیم زاده 

دورهمی مقصود صادق لو *این آهنگ بی نظیره

سلام از سوگند

عزیز جون از ستین

نفس از مهدی احمدوند

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده
شام مهتاب داریوش جزو شکست عشقیاس؟    

هر چی هست قشنگه دوسش دارم🙂

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

از خوشی میمیرم و پریزاد بابک جهانبخش

ثانیه احسان خواجه امیری

پاشو بیا و دلبرخوش خنده ی من سینا درخشنده

شهرآشوب رضا صادقی

ای وای جمشید

دلموبردی مهرادجم

بادستت آروم موهاتو جمع کن از پارسا

عزیزجون..از ستین

آهنگهای آرون افشار

یه آهنگه قشنگ از انتن ضبط کردم نمدونم اسم خوانندش چی چی اسدی بود الانم بچه هام خوابن بزارم برات بگم شرمونده

الهی و ربی من لی غیرک

اوووم خیلی زیادن من از تموم خواننده  قدیمیا جدیدا تو هر سبکی یه گلچین اهنگ دارم یه فولدر قفلی هم دارم تو اون چهارصدتا اهنگه که وقتی حالم بده گوش میدم حالم خوب میشه ولی الان فقط یه اهنگ تو ذهنم میاد اونم تیتراژ شروع سریال عشق اجاره ایه لالاییی لاییی لالایییی لیاییی یه همچین چیزی 😂😂😂قفلی زدم رو سریالش اولین سریال ترکیه که مستاق دیدنشم قبلا از سریالای ترکی متنفر بودم ولی این نظرمو عوص کرده 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.