2777
2789
عنوان

کسی بوده که بعد از این که گند خورده به زندگیش...

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 39 پست

آره‌هست‌خیلیا‌مثل‌توبوون‌تو‌تاپیک‌گلبوته‌جون‌اومدن‌زندگیشون‌از‌این‌رو‌به‌اون‌‌رو‌شده‌

فقط‌سرچ‌کن‌خانم‌خوشکلایی‌که‌زندگیشون‌سردشده

خدایا‌مارو‌به‌زندگی‌چرکولکی‌قبلمون‌برگردون😫

تلاشت کن

از خدا کمک بگیر

اشتباهاتت رو تکرار نکن

خراب کردن آسونه ولی درست کردن سخته

پس تلاش کن

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعای انس والفت بگیر که محبت و دوستی بین تون زیادبشه .نگران نباش ادم ها کم حافظه ن دوبار باهم خپب ببینن شمارو یادشون میره قبلش چی دیدن

آندیااام بچه ها بحث کردم کاربری مو ترکوندن.دوستام بیاین همه
دعای انس والفت بگیر که محبت و دوستی بین تون زیادبشه .نگران نباش ادم ها کم حافظه ن دوبار باهم خپب ببی ...

دعای انس و الفت خیلی خوبه اگه ادم درست حسابی برامون انجام بده. من هرچی میگردم نیست کسی که کارش خوب باشه