2777
2789
عنوان

دوست پسر قبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 25 پست
نمیدونم چراانقد خنگم باورم نمیشه منو نخواسته 

درکت میکنم منم تجربه کردم یه شبه گفت نمیخوامت درحالیک قبلش ب چشس خوشگل و خوب بودم 

عب نداره ادما جایزالخطان میدونم سخته عزیزم گاهی ادم کم‌میاره همش دنبال دلیل میگرده ولی اینسطور خودتو قانع کن ک حق انتخاب داشته قرار تیست همه مارو بخوان از نطریکی خوبیم از نطر یکی نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟؟چرا تو سه سال نامزدی یادم نرفت؟البته شهردیگس زیاد پیش من نیس

اره بابا شککک نکن، طوری که حتی چهرشم از  خاطرت میره 😅😂فقط این یادت میمونه قبلا یکی بوده 

شوهر عزیزترین و مهم ترینه 😍

درکت میکنم منم تجربه کردم یه شبه گفت نمیخوامت درحالیک قبلش ب چشس خوشگل و خوب بودم  عب نداره اد ...

من خیلی برااش بودم اخه ولی خب الان ک شوهرم دوسم داره میفهمم بامقایسه این اون دوسم نداشته

من خیلی برااش بودم اخه ولی خب الان ک شوهرم دوسم داره میفهمم بامقایسه این اون دوسم نداشته

سلایق ادما فرق داره ان شالله تو انتخاب شوهرتی 

اونم ان شالله خوسبخت شه با سلیقع ی خودش