2777
2789
عنوان

زدم تو گوش زن همسایه😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 4464 بازدید | 158 پست
چقد بی فرهنگن همسایه هاتون. واقعا چجوری روش شد این حرفو ب شما بزنه؟!

از یه زن خراب عملی بیشتر از این انتظاری نمیشه داشت

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار اشتباهی کردی چون الان نباید با هیچ کس دهن به دهن شد یا دعوا کرد مردم عصبانین و اینکه خیلی ها منت ...

شاید حق با تو باشه ولی باید تو شرایطش قرار بگیری تا اون لحظه ببینی تو بودی چیکار میکردی

حالم به هم میخوره از کسایی که به مستاجر توهین میکنن چون مستاجری خوب کردی.یه همسایه داشتیم یه سری به ...

واقعاً خاک تو سر همچین آدمایی

مثل قبل من از کسی ترسی ندارم جلوی این جور آدما باید وایستاد به نظر من

واسه ترس نگفتم ، منظورم اینه چطوری روتون میشه جلوی همسایه ها ظاهر شید بعد از اون نمایش تراژدیک 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
واسه ترس نگفتم ، منظورم اینه چطوری روتون میشه جلوی همسایه ها ظاهر شید بعد از اون نمایش تراژدیک 

واسه من اصلا مهم نیست فکر دیگران من زندگی خودمو میکنم اگه قرار بود به حرف مردم زندگی کنم که تا حالا باید سر میذاشتم به کوه و بیابون

ایشالا همسایه ماهم نابود بشه انقد هروز بهم استرس میده ی شبم باهاش دعوام شد زرتی شکایت کرد خستم کرده دیگ نمیدونم چرا خدا ظلمو نمیبینه حالا اگ من بودم میزد تیکه پارم میکرد همسایه بد باید از بین بره