2821
2789
عنوان

ضایع ترین کارهایی که تو عروسی ها یا هر مراسم دیگه ای دیدید ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 454916 بازدید | 1322 پست

شب نامزدیمون، موقع رفتن، هر کس نشست تو ماشین خودش و شوهرم سمت هر ماشین رفت براش جا نبود!!! بمیررررم براش! اونموقع تازه کارشو شروع کرده بود و ماشین نداشت! بعد یهو تو یکی از ماشینا جا باز کردن و رفت نشست....

خداروشکر الان دوتا دوتا ماشین داریم، ولی خاطره ی اون شب یادم نمیره!! حتی باباشم  نکرده بود ، واسه یه شب ماشینو در اختیار شوهرم بزاره احمق!

یه جارفته بودیم دامادبه همه شاباش میدادمادرش یکی واجیرکرده بود یه سبدداده بوددستش میرفتم سمت اونی که ...

خخخ

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با اجازه استارترعزیز ،ببخشید توهمه تاپیکا میزارم به خدا درد کشیدن پدر جلو چشم فرزنداش واقعا سخته.

نی نی سایتی های مهربون 

برا سلامتی پدر من اگه ممکنه یه حمدشفا بخونید از دو طبقه پرت شده تو حیاط 

خیلی شکستگی بده 

مخصوصا که دنده هات باشن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گچ گرفته نمیشه ،پلاتین گذاشته نمیشه😭😭😭😭😭😭

عمل نمیشه 

فقط معجزه لازمه 😭

مهربونا با دلای پاکتون از خدا معجزه بخواید برا پدرم

حداقل شبا راحت بخوابه اصلا نمیتونه بخوابه 

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

یکی از داداشام با دختر همسایمون ازدواج کرده  شب حنابندون که حنا بردیم خونه عروس، مامانم داره ت ...

وااااااای خدااااااا

خیییییییلی جک بود 

کلی خندیدم

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 
چندتا دیگ کاربری بزن خو😀

یکی دیگه دارم ولی حال ندارم بنویسم خستم میفهمی؟؟ خسته

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢
عروسی دختر خاله همسرم عروس کلی برنامه چینده بود اهنگ دانلود کرده بود شش ماه رقص تمرین کردن با دام ...

کاش بهش نمیگفتی! منم بودم ناراحت میشدم راستش. حالا چه کاری بود بگی؟ گذشته بود دیگه مراسم! الان فقط حرصش دراومد! 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!
وای یه خاطره از خودم تعریف کنم  کلاس سوم راهنمایی بودم مامان بابام رفته بودن مشهد زیارت منم خو ...

معلوم میشه که خوب رقصیدی

اونا گفتن حتما رقاصی😂😂😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂نمیدونم چرا تو این همه کامنت فقط با این از ته دل خندیدم توروخدا یکم بیشتر بگو بع ...

هیچی دگ بعد چند دقیقه منو دوتا خواهر عروس کمک کردیم عروس موهاشو باز کنه اونا همچنین فیلم میدیردن عروس هم از شرایط کاملا راضی بود چون همچنان لبخند میزد

یکی از چیز هایی که بیشعور ها استثنا از عهده ی آن خوب بر می آیند عصبانیت است ، آنها از آن دسته از آدم هایی نیستند که گهگاهی از کوره دربروند بلکه همیشه از کوره در میروند ، آدم بیشعور اعتقاد دارد عصبانیت بهترین وسیله برای رویارویی با جهان درنده ای است که در آن زندگی میکنیم .شعار او این است :<هرگز با یک آدم عصبانی مثل خودش بر خورد نکن بلکه ده برابر عصبانی تر برخورد کن > .