2777
2789
عنوان

شهرهای ارزون..نسبت به تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 25 پست
ن اینجا ما اجازه نمیدیم قسط و قرض نداریم میگم ب شوهرم 1800 ک قانون کاره حقوقت باش شاهانه زندگی میکنی ...

البته اینم درسته شهرستان ها هم شاید قیمتا پایین باشه ولی درامد هم به همون نسبت پابینه...

😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام ببینم یعنی شهرای دیگه هم به سختی تهرانه زندگی کردن...تهران خیلی واقعا گرونیه...

ن عزیزم هیچ جا ردندیدم به اندازه تهران گرون باشه..البته کسب وکار زیاده ولی خرجا هم بالاس

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
من اراک وبه شدت گرونه امروز یه شورت مردونه قیمت کردم گفت از ۲۵ هزارتومن تا ۶۰ هزارتومن واقعا فکر کرد ...

یا خدااااا...پس همه جا همینه...خدا به دادمون برسه.دقیقا درست میگی وقتی ی چیزی رو چند ماه  نیاز نداشتی و الان میری تهیه کنی شوکه میشی..انگار تو غار بودی

😊😊
مثلا گوشت ۱۱۰هزارتومنه ومیوه هم گرونه پوشاکم که افتصاح گرونه لباس تو خونگی واسه پسرم خریدم ۱۲۰ هزارت ...

واقعاسخته...حتی اولویت ها و نیازهای اولیه هم تهیه ش سخت شده...

😊😊
ن عزیزم هیچ جا ردندیدم به اندازه تهران گرون باشه..البته کسب وکار زیاده ولی خرجا هم بالاس

خرج و مخارجججججج افتضاح بالاس...

خنده از لبامون رفته...تازه تازه داره گرونی بنزین اثرشو نشون میده..همه چی چندین برابر شده..ولی درامدا همون.

😊😊
من همکارام واسه لباس گرم میام تهران خرید میکنم شهر خودمون خیلی گرونتره

انقدر بهممممم فشار میاره این زندگی ماشینی..که به ذهنم میزنه مهاجرت کنم یه روستا...بدون دغدغه و ....

😊😊
خرج و مخارجججججج افتضاح بالاس... خنده از لبامون رفته...تازه تازه داره گرونی بنزین اثرشو نشون میده.. ...

خدا به دادمون برسه😢

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!