2777
2789
عنوان

وضفیت مالیمون بدشده

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌شنیدم استغفار زیاد خیلی از مشکلاتو حل میکنه وحاجت روا میکنه

دقیقا

خودم میخام امتحان کنم حاجت روا که شدم میام تاپیک میزنم میگم 🙂 خدا مشکلات همه رو حل کنه. 

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂 
بخداالان هرشب دارم میخونم

بخون و شکنکن.من که اول شروع کردن به خوندنش چند روز بعد گوشی شوهرمو دزد برد .ولی اصلا شک نکردم.ادامه دادم.قران معجزه س.واقعا تاثیرداشت و داره.حتی گوشی شوهرمم بعد چند وقت پیدا شد.

خانمهایی که مبپرسین هرشب بخونم وضعمون خوب میشه

باید جواب بدم 

شما مثلا از امشب که میخونی فردا بلافاصله از خواب پاشی معجزه نمیشه بدهی ها صاف بشه یا یه پول قلمبه بیاد تو کیفت

ولی بمرور که میخونی مثلا یکماه بعد میبینی خیلی اروم اروم و ریز و ریز داره پول های کوچیک دستتون میرسه ولی چون زمان برده خیلی مستقیم متوجه ش نمیشید

تاثیرش رو دراز مدت میبینین

مثلا میبینین یکساله هر غروب میخونین تو این یکسال کلی بدهی هات کم شده و هیچ وقت سفره تون خالی نمونده

خدایا،مرا آن ده که آن به
ان شالله که حاجت روا میشی😍

فدات گلم 😘

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂