2777
2789

بچه ها بیاین امشب هر کدوممون هر چند تا نادعلی میتونیم بخونیم حتی یکی و برای حاجت های همدیگه دعا کنیم

کسایی که امشب میخونن لطفا اسم بدن و حاجتشون‌رو اگه دوست دارن بگن

نادعلی دعای کوتاهیه لطفا شرکت کنید

الهی که حاجت روا بشیم همگی❤️

در روایات اومده که هر کس هفت بار نادعلی بخونه به حاجتش میرسه❤️ لطفا برای همه دوستان و من هم دعا کنید دعا در حق دیگران مستجاب میشه😘

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

بِسمِ اللهِ الرَّحمن الرَّحیم.

نادِ عَلیاً مَظهَرَالعَجائِب تَجِدهُ عَوَناً لَکَ فِی النَوّائِب لی اِلیَ اللهِ حاجَتی وَعَلَیهِ مُعَوَّلی کُلَّما اَمَرتَهُ وَرَمَیتُ مُنقَضی فی ظِلِّ اللهِ وَیُضِلل اللهُ لی اَدعُوکَ کُلَّ هَمٍ وَغَمًّ سَیَنجَلی بِعَظَمَتِکَ یا اللهُ بِنُبُوَّتِکَ یامُحَمَّدَ بِوَلایَتِکَ یاعَلِیُّ یاعَلِیُّ یاعَلِیُّ 

اَدرِکنی  بِحقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ اللهِ اَکبَرُ  اَنامِن شَرِّ اَعدائکَ بَریءٌ اللهُ صَمَدی مِن عِندِکَ مَدَدی  وَعَلَیکَ مُعتَمِدی بِحقِّ إِیاکَ نَعبُدُ وَ إِیاکَ نَستَعینُ 

یااَبالغَیثِ اَغِثنی یااَبَاالَحَسَنَین اَدرِکنی  یاسَیفَ اللهُ اَدرِکنی یابابَ اللهِ اَدرِکنی  یاحُجَّهَ اللهِ اَدرِکنی یا وَلِیَّ اللهِ اَدرِکنی بِحَقَّ لُطفِکَ الخَفیَّ یا قَهّارُتَقَهَّرتَ بِالقَهرِوَالقَهر ُفی قَهرِ قَهرکَ یاقَهارُ 

یاقاهِرَالعَدُوِّ یاواِلیَ الوَلِیِّ یامَظهَرَ العَجائِبِ یامُرتَضی عَلِیٌّ رَمَیتَ مِن بَغی عَلَیَّ بِسَهمِ اللهِ وَسَیفِ اللهِ القاتِلِ اُفَوَّضُ اَمری اِلیَ اللهِ اِنَّ اللهُ بَصَیرٌ بِالعَبادِ وَاِلهُکُم اِلهٌ واحِدٌ لااِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیمُ 

یاغیاثَ المُستَغیثیَنِ یا دَلیلَ المُتَحیِّرِینَ  یااَمانَ الخائِفینَ یامُعینَ المُتَوَکِلین یارَاحِمَ المَساکینَ  یا اِلهَ العالَمَینَ  بِرَحمَتِکَ وَصَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَالِهِ اَجمَعین وَ الحَمدُ اللهِ رَبِّ العالَمینَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبا منم میخونم فقط چند بار بخونیم؟

هر تعداد که دوست داری گلم❤️

قبول باشه

برای حاجت روایی میگن هفت تا معجزه میکنه ولی بازم من معتقدم هر چند تا میخونی با حوصله بخونی جواب میگیری

من یبار میخونم ،شماهم میخونی برام ،امشب وقت دکترمه دعاکن بگه همه چیه نی نیم اوکی هست

الهی که نی نیت سالم سالم باشه😍😘

حتما عزیزم ما اینجا ختم گذاشتیم تا همه برای هم دعا کنن

منم میخونم هرچند باری ک بتونم فقط توروخدا دعا کنین ک باردار باشم این ماه و همه چی اوکی باشه

قبول باشه عزیزم لطفا برای حاجت همه عزیزان دعا کن

منم میخونم هرچند باری ک بتونم فقط توروخدا دعا کنین ک باردار باشم این ماه و همه چی اوکی باشه

امیدوارم خدا به زودی نی نی های سالم و صالح و تپل بهت بده❤️❤️❤️