2777
2789
عنوان

اونايي كه خونه خريدن بيان مارو هم راهنمايي كنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 162 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم كه اينقدر دلگرمم مي كني خدا خيرت بده

ميدوني منم اين روزاي تو رو تجربه كردم به خاطر اينه ميگم ميتوني فقط همت ميخاد از قسط نترسيد ادم وقتي قسط داشته باشه ناخوداگاه خرجاي الكي نميكنه

اسی غصه نخور مامان بابای شوهرم که هیچ ولی مامان بابای من طفلکا دوس دارن بدن که دستشون خیلی باز نیس.الان پول رهن خونمونو تا ندیم نمیتونیم بریم توش بابام اینا غصه میخوردن که چرا ندارن بدن ...اوتی که داره نمیده اونی که میخواد بده هم نداره...بیخیال خدا خودش هم دستش بازه و هم میده .از خدا بخواه .این ایه29 سوره ی مومنون رو هم زیاد بگو .رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیر المنزلین

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
باريكلا درامدتتون چقدره؟ چه وام هايي گرفتي؟

خودمم شاغلم تمام حقوقم تو.خونه صرف میشه، حقوق شوهرم کمه ولی با اضافه.کاریهایی که میمونه تقریبا خوب میشه با هم حقوقمون ده یازده تومنی میشه، بیشتر وامامون از رسالت گرفتیم که دو درصد سود داره ولی خوب مقدار قسطش زیاده ولی خوبیش اینه سودش پایینه.و زود تموم میشه قسطاش، انشالله زودی قسطامون تموم بشه بتونیم نفس راحتی بکشیم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
ميدوني منم اين روزاي تو رو تجربه كردم به خاطر اينه ميگم ميتوني فقط همت ميخاد از قسط نترسيد ادم وقتي ...

ما همين الانش هم به خاطر پول پيش خونمون خيلي قسط ميديم ديگه جا نداريم

خودمم شاغلم تمام حقوقم تو.خونه صرف میشه، حقوق شوهرم کمه ولی با اضافه.کاریهایی که میمونه تقریبا خوب م ...

احسن

ايشالا

همين الانشم از جهاتي نفس راحت مي كشين

اونایی که خریدن یا قبل این گرونی خریدن یا حقوق بالا دارن یا ارث رسیده یا کمک خانواده ها بوده شما ببی ...

هيچ كدوم

تقصير خودمم هست گزينه بهتر با شرايط بهتر رو انتخاب نكردم