2777
2789
عنوان

رنگ مووو!نظرمیخواام؟

80 بازدید | 9 پست

دیشب هم تاپیک زدم زیادنظرندادین....

بگین این رنگ موووقشنگه ؟؟

ترکیب رنگش چیه دودی ونقره ایی؟؟؟؟

تناژپوستم سررده غیراین دودی چه رنگای دیگه  میتونم بزارم؟؟؟

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا این رنگا رو دوست ندارم سن ادمو میبره بالا تازه همیشه هم باید ارایش غلیظ داشته باشی تا متل رو ...

درسته عزیزم ولی متاسفانه  رنگ گررم به من نمیاد..مثل طلایی عسلی...تناژپوستم سررده

این رنگ خیلی زود از بین میره بهتره پایه موهات 10باشه و از رنگ موی تونیکا استفاده کنی لا اقل یک ماهی ...

آره قبول دارم خب اینی که گفتی توهمین رنگ ددرمیاد؟؟؟؟

بستگی به پایه موی خودت داره من پایه موهام 10 بود خیلی خوشرنگتر و روشنتر از این در اومد 

یه سوال دیگه هم دارم عزیزم برای دکلره گزاشتن ازچه نوع پودری واکسیدانی استفاده میکنی که بشه تحمل کرردتابه پایه برسه مووومن اصلانمیتونم تحمل کنم سوزششو؟؟؟

یه سوال دیگه هم دارم عزیزم برای دکلره گزاشتن ازچه نوع پودری واکسیدانی استفاده میکنی که بشه تحمل کررد ...

حتما باید بری آرایشگاه خوب و با اولاپلکس برات باز کنه وگرنه موهات میسوزه