2777
2789
عنوان

یه نظرخواهی خواهرانه...

140 بازدید | 9 پست

من باردارم تقریبا ازاوایل بارداری استراحتم به خاطرشرایطی که داشتم ودارم ولی الآن تقریبا۳۵ روزی میشه که کلآاستراحت مطلقی شدم واومدم خونه مادرشوهرم حالا شوهرم واقعا خسته شده ازاین وضعیت میگه تاکی میخوای بخوابی وچرا راه نمیری و....من هفته ۲۱ به خاطرکم شدن طول سرویکس برام پساری گذاشتن وگفتن استراحت ،خانوادمم شهرستانن اینجافقط خانواده شوهرم هستن .خونمون چندتا پله میخوره بین پذیرایی وسرویس بهداشتی به خاطرهمون اومدم خونه مادرشوهرم(طبقه پایینمون)که کلآهمه چی همکفه ،حالانمیدونم میتونم لااقل شبا بریم خونه خودمون روزابیام پایین یانه 

خداجونم عاشقتم 

عروسک روسی

سلام سلام خانوم های هنرمند

الگوی لباس عروسک روسی رو گذاشتم تلگرامم.مرسی که با عضویتتون حمایتم می کنید.

اینم آدرس تلگرامم.

@luxara2018

اینم لینک دوره ی آموزشی تریکوبافی توی وبلاگم

https://luxara.ir/fa/blog/category/60917-tericho-weaving

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والاخودم میگم لااقل هفت ماه تموم بشه بعدپامیشم،تصمیم گرفتم اینسری برم سونو طول سرویکسم کم نشده باشه شبابریم خونمون ولی نمیدونم کارم اشتباهه درسته،دکترم که همش میگه به لنگنت زیادفشارنیار

خداجونم عاشقتم 

اگ میشه برو خونه خودت بهتره اونا واست غذا بیارن حالا دوتا پله چیزی نیس

ب مامانتم بگو ۷_۸روز بیاد شهرتون مواظبت باشه ک همش خونه مادرشوهرت نباشی

ب شوهرتم بگو اگ بچه میخوای من نباید راه برم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مامانم وقتی پساری گذاشتم اومد موندولی جوردرنیومد رفت.شباموقع خواب ۱۲ تا پله برم بالا نصف شب یه بارمیرم دستشویی اونم توخونه ست و۵تاپله میخوره صبحم دوباره ۱۲ تاروبیام پایین تاشب درازکش 

خداجونم عاشقتم