2777
2789
عزیزم من خودم اندامم عین جنیفر هست و قیافه ام هم عالی ولی در گذشته شوهرم رفت بایه زن پیر هم سن مادرم ...

اخه اینجور زندگی کردن چ لذتی داره خودتو باید عذاب بدی تا بتونی اونو سمت خودت بکشی چرا واقن ارزش ماها بیشتر ازین حرفاس اونا باید مارو بخوان ن ک ما نقشه بچینیم تا خپپاسته بشیم نمیدونم واقن 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
بنطر من اصلا ب روش نیار پرو میشه ولی سفتو سخت بچسب ب زندگیت ی سوال چطور بابات ی مردی هست درک نمیکنه ...

عزیزم اون توهمون شهر خودم خونه گرفته بود ولی خودش تواستان دیگه بود،بخاطر همین بابا م نمیزاشت تنهابرم خونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله واقعا همینطوره  من خودم الان 6ساله به خاطر شوهرم شهر غریبم مث چشمام بهش اعتماد دارم اما حت ...

ای ک فدا گفتنت بشم 

دقیقاااا الان من شوهرم روزا باهام دعوا میکنه میگه بیا برو پیش مادرت ماه اخری زایمان طبیعی هستی و من نمیرمممم کار خوبه تو میکنی من دوست خودم همش چهارشنبها تا عصر جمعه شوهرشو ول میکرد میرفت با خونوادش روستاشون خوش بگزرونه 

باورت میشه شوهر بیچارش اولش همص دعوا داشت ک منو ول میکنه میره و دعوا داشتن تاینکه الان گندش دراومده ک شوهرش رف با ی زن صیغه کرده

الان دوستم باورت میشه اخر هفتها خونه پدرش نمیره میمونه تو خونش اما چه فایده شوهرش همش شبا ب ی بهونه ای خونه نیست و اینم تا صب تنها

من خ بهش گفتم زندگیتو ول نکن

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
نه عشقم این درست نیست میدونی چرا اونها از چشم شوهرشون بعد از خیانت شوهر میوفتن چون وقتی از شوهرشون خ ...

ببین از نظر من کسی ک خیانت کرد رو دیگه نباید بخشید چون ب شعور خودت توهین شده باید ادم ارزش خودشو بدونه 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
اخه اینجور زندگی کردن چ لذتی داره خودتو باید عذاب بدی تا بتونی اونو سمت خودت بکشی چرا واقن ارزش ماها ...

دیگه نمیتونم محبت کنم بخدا از عشقم وعزیزم کمتر صداش نمیزدم غذابهترین چون خودش تعریف میرد از سلیقه دیگه چیزی کم نمیزاشتم

جدی چی دیدی تعریف کن؟ شاید اونم تو طاهر عاشقته حا؟ منم شوهرم دوم دراورده حاملم پریشب گفتم بیا نزدی ...

من نمیگم چون به انرژی و کائنات اعتقاد پیدا کردم و اگه بگم میشه ولی خیلی خیلی خیلی خیلی بد بود حتی من قلبم هم مشکل دارشد ولی خدا رو شکر با این کارها زندگیم عالی شده الان هم دارم دوره ی انرژی درمانی میکنم یعنی مثلا با اینکه شوهرم زیاد خوب نبود من همیشه با خودم میگم ( خدای بزرگ و قدرتمند و مهربان ازت ممنونم که شوهری عاشق و مهربان که فقط من را دوست دارد و فقط عاشق من است بهم دادی ) اینجوری اگه هم نباشه میشه طبق قانون کائنات هر چی بگی میشه به زمان اهمیت نده چون کائنات زمان رو نمیشناسن فقط هر چی میخوای و بگو دارم پس میشه 

اسی من با انرژی مثبت موافقم

بر شبا کنارش بخاب  شاید ی زن هرزه تو زندگیش هست قصد گرفتنشو ک نداره زندکیتو خراب نکن شبا برو کنارش بخاب

پسرتم همش عادت بده بهش جوری ک صبا کنار باباش نخابه گریه کنه 

دیگه نمیتونم محبت کنم بخدا از عشقم وعزیزم کمتر صداش نمیزدم غذابهترین چون خودش تعریف میرد از سلیقه دی ...

ب نظرم برو مشاور و مشکلتو بگو امیدوارم مشکلت برطرف بشه میفهمم خیلی سخته شاید تمومش کنی بهتر باشه برات البته اگه خونوادت پشتت هستن مهر تو بزار اجرا پدرشو در بیار 

اخه اینجور زندگی کردن چ لذتی داره خودتو باید عذاب بدی تا بتونی اونو سمت خودت بکشی چرا واقن ارزش ماها ...

اولش الکی بود بعدش الان واقعا عاشقش شدم و اون دیگه فقط منو دوست داره و عاشق منه و به  خونه به نامم کرده و پول بهم میده  

اولش الکی بود بعدش الان واقعا عاشقش شدم و اون دیگه فقط منو دوست داره و عاشق منه و به  خونه به ن ...

خداروشکر همیشه خوش باشین عزیزم

ببین از نظر من کسی ک خیانت کرد رو دیگه نباید بخشید چون ب شعور خودت توهین شده باید ادم ارزش خودشو بدو ...

درسته ولی وقتی شرایط طلاق و نداری باید یه کاری کنی که زندگیت عالی شه و این روش بهترین روش 

من نمیگم چون به انرژی و کائنات اعتقاد پیدا کردم و اگه بگم میشه ولی خیلی خیلی خیلی خیلی بد بود حتی من ...

اره من خودم عاشق کایناتم و واقعنم جواب میدههه

کاش من رنگ چشم بچمم بتونم‌جذب کنم میشه؟

ای ک فدا گفتنت بشم  دقیقاااا الان من شوهرم روزا باهام دعوا میکنه میگه بیا برو پیش مادرت ماه اخ ...

کار خوبی میکنی 

منم هیچ وقت نرفتم میگم من بدون تو حالم خوب نیست اونم بهم وابسته شده من حتی عید میریم شهرستان به شوهرم گفتم بدون تو خوابم نمی‌بره هر جا مهمونی بره نصف شبم باشه میاد پیش من بخوابه

من هیچ تجربه اینجوریی ندارم فقط از شوهرت دیگه یه ثانیه ام دور نشو باور کن منم جای شوهرت بودم نمی تونستم خودمو کنترل کنم دوری آدمارو سرد می کنه

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار