2777
2789
عنوان

این کارش ینی چی

133 بازدید | 14 پست

مادرشوهرم زنگ زده به مامانم کلی چرت و پرت از من گفته

گفته بهش بی احترامی میکنم و کاراشو نمیکنم

حالاهرچی به شوهرم میگم بامامانت حرف بزن علتشو بپرس میگه خودت زنگ بزن

چکارکنم راهنماییم کنید

تازه ۶ ماهه ازدواح کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا

خب سر چی این حرفارو زده

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

درصورتیکه هیچ بی احترامی بهش نکردم

فقط خونم چون از خونش دوره و دانشجوم و شوهرم تا شب سرکاره دیر به دیر خونه ش میریم

وقتیم میرم ظرفی باشه میشورم کمک میکنم

یا خدا خب سر چی این حرفارو زده

الکی

زنگ زده به مامانم که پول قسط فرش جهازو نصفشو توباید بدی

درصورتیکه کل جهازو مامانم گرفته

اخرشم به مامانم گفته مگه چی خریدی جز دوتا پتو ایرانی

خودش یه یخچال ۵ تومنی با تلوزیون ۵ تومنی و یه فرش خریده فقط

الکی زنگ زده به مامانم که پول قسط فرش جهازو نصفشو توباید بدی درصورتیکه کل جهازو مامانم گرفته اخرش ...

عجب ادمیه 

برای چی باید مامانت اینا قسط و بدن 

مامانت چی جوابشو داده

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
درصورتیکه هیچ بی احترامی بهش نکردم فقط خونم چون از خونش دوره و دانشجوم و شوهرم تا شب سرکاره دیر به ...

خودت زنگ بزن محترمانه بهش بگو و گله کن

و بگو ک اول به خودم بگین اگ ازم دلخورین.چرا مامانمو ناراحت می کنین

سیاست داشته باش خودتو بزن به نشنیدن انگار ن انگار میدونی به مامانت بکو خیطش کنه بگه به من چه مسئل ...

یبارم این حرفا رو به خودم گفت بهش گفتم بیا کدورتا رو کنار بذاریم بالاخره داریم زندگی میکنیم منم جز سما تواین شهر کسیو ندارم

مثلا تموم شد

باز شروع کرده

عجب ادمیه  برای چی باید مامانت اینا قسط و بدن  مامانت چی جوابشو داده

مامانمم گفته من از چی بدم اون همه خرید کردم قسطای همونا رو دارم میدم

تازه تو زندگیم پول کمک میکنمشون

اینو که گفته ورداشته به مامانم گفته برچی پول میدی هربار ارایسگاه میره شوهرش ۲۰۰ تومن پول میده بهش

الکی زنگ زده به مامانم که پول قسط فرش جهازو نصفشو توباید بدی درصورتیکه کل جهازو مامانم گرفته اخرش ...

عجب ادمیه 

برای چی باید مامانت اینا قسط و بدن 

مامانت چی جوابشو داده