zarjoniii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 249 عنوان این کارش ینی چی 133 بازدید | 14 پست مادرشوهرم زنگ زده به مامانم کلی چرت و پرت از من گفتهگفته بهش بی احترامی میکنم و کاراشو نمیکنمحالاهرچی به شوهرم میگم بامامانت حرف بزن علتشو بپرس میگه خودت زنگ بزنچکارکنم راهنماییم کنیدتازه ۶ ماهه ازدواح کردم 1398/11/01 | 12:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96739 زنگ بزن بش بگو اهای شوهر پیر کن حرفی داری به خودم بگو #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
zahrasaa عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 3389 یا خداخب سر چی این حرفارو زده تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻♀️
zarjoniii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 249 درصورتیکه هیچ بی احترامی بهش نکردمفقط خونم چون از خونش دوره و دانشجوم و شوهرم تا شب سرکاره دیر به دیر خونه ش میریموقتیم میرم ظرفی باشه میشورم کمک میکنم
فافانوریزدان عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 3337 سیاست داشته باشخودتو بزن به نشنیدنانگار ن انگار میدونیبه مامانت بکو خیطش کنه بگه به من چه مسئله بین خودتونه حلش کنین دیگ به من ز نزناگه با مادر شوهره دعوا کنی مهر تاییدی زدی به حرفاش
zarjoniii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 249 یا خدا خب سر چی این حرفارو زده الکیزنگ زده به مامانم که پول قسط فرش جهازو نصفشو توباید بدیدرصورتیکه کل جهازو مامانم گرفتهاخرشم به مامانم گفته مگه چی خریدی جز دوتا پتو ایرانیخودش یه یخچال ۵ تومنی با تلوزیون ۵ تومنی و یه فرش خریده فقط
zahrasaa عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 3389 الکی زنگ زده به مامانم که پول قسط فرش جهازو نصفشو توباید بدی درصورتیکه کل جهازو مامانم گرفته اخرش ... عجب ادمیه برای چی باید مامانت اینا قسط و بدن مامانت چی جوابشو داده تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻♀️
stresssss عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 7874 درصورتیکه هیچ بی احترامی بهش نکردم فقط خونم چون از خونش دوره و دانشجوم و شوهرم تا شب سرکاره دیر به ... خودت زنگ بزن محترمانه بهش بگو و گله کنو بگو ک اول به خودم بگین اگ ازم دلخورین.چرا مامانمو ناراحت می کنین
zarjoniii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 249 سیاست داشته باش خودتو بزن به نشنیدن انگار ن انگار میدونی به مامانت بکو خیطش کنه بگه به من چه مسئل ... یبارم این حرفا رو به خودم گفت بهش گفتم بیا کدورتا رو کنار بذاریم بالاخره داریم زندگی میکنیم منم جز سما تواین شهر کسیو ندارممثلا تموم شدباز شروع کرده
zarjoniii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 249 عجب ادمیه برای چی باید مامانت اینا قسط و بدن مامانت چی جوابشو داده مامانمم گفته من از چی بدم اون همه خرید کردم قسطای همونا رو دارم میدمتازه تو زندگیم پول کمک میکنمشوناینو که گفته ورداشته به مامانم گفته برچی پول میدی هربار ارایسگاه میره شوهرش ۲۰۰ تومن پول میده بهش
zarjoniii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 249 یه هفته میگذرع کلا بهم ریختم همش خوابای بدمیبینم توخونم تنهام صب تاشب
zahrasaa عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 3389 الکی زنگ زده به مامانم که پول قسط فرش جهازو نصفشو توباید بدی درصورتیکه کل جهازو مامانم گرفته اخرش ... عجب ادمیه برای چی باید مامانت اینا قسط و بدن مامانت چی جوابشو داده تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻♀️