2777
2789
عنوان

پدرم فوت شده😢 کیا از بیمه مستمری بازماندگان چیزی میدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 20 پست
در ضمن برای آرامش روح مامانتم صلوات و فاتحه خوندم... امیدوارم غم آخرتون باشه!!!!

خدا رحمت کنه پدر گلت رو  شوهرم میگه اون ۷ سال نزدیک به سی چهل میلیون میسه آخر کار هم یک سوم حقوق رو مبدن که اصلا نمیصرفه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچین موردی تو آشنا داشتیم. طرف جوون بود فوت شد بابت یک یا دوسال سابقه بیمه که تقریبا 6 یا 7 سال قبل فوتش ریخته بود کلی پیگیری کردن شهرستان و بازرسی تهران و .... گمونم فقط به زن و بچه اش مجموعا 50 تا 80 هزتار تومن ماهی گفتن میدن. شمام اگه میخواید پیگیر بشید بیشتر ازین مبلغ نمیدن. شاید سال به سال یکم اضاف کنن

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

یکی ازاشناهای دور ما ( مادر عروس خالم ) شوهرش فقط ۲سال بیمه داشت  تو زمان فوتشم جایی کارنمیکرد چون مریض بود خیلی رفتن و اومدن بالاخره حقوقش جور شد ۲۰۰تومن حقوق میگیره شمام برین دنبالش شاید جور شد ۳۰۰اینا گرف از هیچی بهتره

یکی ازاشناهای دور ما ( مادر عروس خالم ) شوهرش فقط ۲سال بیمه داشت  تو زمان فوتشم جایی کارنمیکرد ...

قربونت عزیز...دستت درد نکنه..باشه پیگیری میکنیم حتما

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉