2777
2789
قطع کردی دوباره برمیگرده سرجاش. ببین آزمایشت رو دیدن خوبه برای من ۱۰۰ بود تو آزمایشم گفتم بهتره هیدر ...

سلام گلم

برا من قبل اینکه متفورمین بخورم ۱۱۵ بود با متفورمین شده ۹۵

نمیدونم عزیزم حالا ان شا الله فردا وقت دکتر دارم ببینم چی میگه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام گلم برا من قبل اینکه متفورمین بخورم ۱۱۵ بود با متفورمین شده ۹۵ نمیدونم عزیزم حالا ان شا الله ...

پبش هر  دکتری میری باید بگی قند با متفورین اینفدر شده

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پبش هر  دکتری میری باید بگی قند با متفورین اینفدر شده

باشه عزیزم من فردا وقت دکتر ایمونولوژ داشتم منتها نمیتونم برم ...

حالا دکتر خودم بهم گفت از فردا پردنیزلونو قطع کنم بجاش هیدروکسی بخورم 

بنظر خودمم قطع کنم بهتره چون علایم قند بالا رو بشدت دارم عزیزم

ممنونم گلم ک بهم گفتی خدا خیرت بده 

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
قربونت عزیزم ان شالله نتیجه بگیری

سلام شوره جون ببخش عزیزم شما مشکل ایمنیتون چی بود ک دکتر بهتون هیدروکسی دادن؟

من آنتی فسفولیپیدم بالا بود الان دیگه هیدروکسی رو شروع کردم بخوردن روزی یکی

تو بارداری هم باید تا ماه آخرربخوریم؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام شوره جون ببخش عزیزم شما مشکل ایمنیتون چی بود ک دکتر بهتون هیدروکسی دادن؟ من آنتی فسفولیپیدم با ...

من ana بالا بود یکم fna  لب مرز بود . اخرین بار گفت تا اخر بارداری بخور

خدایا شکرت
من ana بالا بود یکم fna  لب مرز بود . اخرین بار گفت تا اخر بارداری بخور

شوره جان میگم ما که هیدروکسی میخوریم کرونا بگیریم خطرناک نیست برامون؟چون ایمنیمون با این قرص میاد پایین

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
شوره جان میگم ما که هیدروکسی میخوریم کرونا بگیریم خطرناک نیست برامون؟چون ایمنیمون با این قرص میاد پا ...

فکر نکنم مشکلی باشه. چون برای واکسن هم گفتن با هیدروکسی اشکالی نداره

خدایا شکرت
فکر نکنم مشکلی باشه. چون برای واکسن هم گفتن با هیدروکسی اشکالی نداره

ممنون عزیزم پس میتونم دوز سوم واکسنمو بزنم

قبل اون پردنیزلون میخوردم میگفتن نمیشه بزنی

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ممنون عزیزم پس میتونم دوز سوم واکسنمو بزنم قبل اون پردنیزلون میخوردم میگفتن نمیشه بزنی

پریدنیزولون نمی خورم من فکر کنم اون مشکل داره هیدروکسی ولی از دکتر روماتیسم پرسیده بودم

خدایا شکرت
پریدنیزولون نمی خورم من فکر کنم اون مشکل داره هیدروکسی ولی از دکتر روماتیسم پرسیده بودم

سلام شوره جون خوبی عزیزم

گلم من ۴ ماهه هیدروکسی کلروکین میخورم پدر معدم در اومده خیلی معده درد دارم‌..‌دیگه قطعش کردم تا برم دکتر...

گلم شما هم معده درد داشتین؟من بعد این دارو دچار معده درد شدم قبل اون اصلا کوچکترین مشکلی نداشتم

از عوارض این قرص درد معده هست؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام شوره جون خوبی عزیزم گلم من ۴ ماهه هیدروکسی کلروکین میخورم پدر معدم در اومده خیلی معده درد دارم ...

من خیلی دارو میخوردم صبح ناشتا پنتاپرازول میخوردم بعد هیدروکسی رو بلافاصله با صبحانه میخوردم. الان پنتاپرازول بخور و قرص  با معده ناشتا  نخور مشکلت حل میشه

خدایا شکرت