2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ا نظر شرایط رندگی کدومش بهتره یا کار آخه اصلا نمیدونم کار کردن ما رو قبول دارن یا باید مثل بی سوادها بشینم نگاشون کنم

http://www.niniaxs.ir/index.php/1ta3/1545-2015-02-12-21-31-19گل پسر من فرشته بی بال عاشق عشق دادنشم

کانادا ، اماببین کجا واقعا قبول میکنن و راحتتر میتونی بری . از چه طریقی میخوای بری ؟ کاری یا تحصیلی ؟ اگه کاریه که حتما جایی قبولت کردن که میخوای بری و براشون کار کنی ، اگه تحصیلیه ، کارهای پارت تایم شاید بتونی پیدا کنی ، مربوط به رشته ات که نه ، هر کاری ، اگه شرایط اقامت داری که اول بری بعد تصمیم بگیری ، اونجوری باید دوره بگذرونی ، مدارک ایران رو قبول ندارن ، یه سری واحد باید بگذرونی تا معادل سازی بشه ، بعد شاید بتونی کار تو رشته خودت پیدا کنی 

I have a voice, so do you

من شخصا در نهایت برای تحصیل موقت دکترا به اتریش برم اون هم به خاطر رایگان بودن و عدم محدودیت سنی، اما هرگز در غرب، مقیم نخواهم شد، نگا کنید که چند سال دیگه حدود صد میلیون افریقایی از فقر و گرمایش به اروپا و امریکا هجوم میارن، این یعنی نیروی کار مفت و اشباع بازار کار، به عنوان مثال من بعد 7 سال با اشباع بازار کار ترجمه، این کار رو ول کردم چون فقط پول تایپ به ما میدادن و بازار ترجمه رو خراب کردن (خیلیا مفتی کار میکنن فقط پول تایپ میگیرن در حالی که این کار خیلی سخته)، غرب نیز پر میشه از افریقایی و عرب، اونوقت یاد خدمات درمانی مفت ایران میفتیم و میگیم به به، در ثانی وقتی میتونم اکانت مجازی بخرم و درامد دلاری داشته باشم چرا در به در بشم، وین باشم یا تهران، هر دو مکان باید یه جا آروم بشینم و سرم به کار خودم باشه دنیا شده یه دهکده، خودتونو در به در میکنید، چند تا فامیل ما بعد 20 سال یکی دیگه بعد 30 سال اقامت در سوئد رفتن ترکیه (از فرط نژاد پرستی) و بدتر هم میشه با موج مهاجرین،