2777
2789

اسفند😊

بهمن😊

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه گفتن دی😂😂😂 

بهمن

از لحاظ علمی بهمن ب اوج میرسه سرما

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
چرا همه گفتن دی😂😂😂  بهمن از لحاظ علمی بهمن ب اوج میرسه سرما

منم نظرم بهمن هست.اسفند که اصلا هوا خوب میشه خونه تکونی و فرش شستن و درختکاری و خرید عید..آدم اسفند راحت می یاد بیرون...ولی دی و بهمن مخصوصا بهمن وای وای

منم نظرم بهمن هست.اسفند که اصلا هوا خوب میشه خونه تکونی و فرش شستن و درختکاری و خرید عید..آدم اسفند ...

من تحصیلاتم در همین زمینه س. درسته بهمن   اوج سرماست😀

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺

البته ی چیزی داریم ب اسم تغییر فصلها

ک الان جامعه. کلا جهان درگیرشه. جای فصلا داره عوض میشه.

مثلا پاییز دیر هوا سردمیشه ازونور بهار دیر هوا گرم میشه. تناسب فصلا بهم میریزه😁

اواخر دی تا اواسط بهمن اوج سرماس بعد اون کم کم هوا رو به گرمی میره

لایکت کردمو برداشتم دیدم ناراحت میشی😀

قربون محبتت🌷

فداتشم😁😁 

اواخر دی تا اواسط بهمن 

ما زنجانیم 

🤕

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
البته ی چیزی داریم ب اسم تغییر فصلها ک الان جامعه. کلا جهان درگیرشه. جای فصلا داره عوض میشه. مثلا ...

وای آره چقدم بده.هفته اول فروردین هم گاهی اوقات یه سوزی می یاد و سرما میزنه شکوفه های میوه ها خراب میشه خیلی بده