2777
2789

حالا من باردارم گرفتارم خوابم نمیبره چرا شما بیداری ؟؟؟وای هرکااااار میکنم خوابم نمیبره چیکار کنم؟؟؟

خدایا برای همه نعمت هایی که بدون چشم داشت و توقع به من دادی ازت ممنونم...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابم میاد ولی دوست ندارم بخوابم یکی بیاد منوبزنه برم بخوابم 😐

وای من خوابم میاد خوابم نمیبره..کاش میشد بخوابم خسته شدم همش  باید اینور اونوری بشم  

حالا بذار انشاا. بدنیابیاد میای میگی خوابم جیاد نمیذاره بخوابم

دچار اختلال خواب شدم...الان گییییج گیجم لما خوابم نمیبره

وای من خوابم میاد خوابم نمیبره..کاش میشد بخوابم خسته شدم همش  باید اینور اونوری بشم   &nbs ...

منم خوابم میاد چشام میسوزه ولی دوست ندارم بخوابم قطعا یه مریضیی دارم ک اینطوریم😐

اوخی عزیزم😍 چندماهته

بااینکہ داستانـ منوبَدنوشتی ولی توهنوزم خدای خوب منی💔
دچار اختلال خواب شدم...الان گییییج گیجم لما خوابم نمیبره

خب معلومه که گوشی به دست خوابت نمیبره

قشنگ چشمات رو با ارامش ببند

خوابت میبره

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم
نگرانم چندوقته همش میترسم یه بیماری لاعلاج بگیرم یه غده رو سرم در اومده دکتر گفته چیز خطرناکی نیست ب ...

نگران نباش عزیزم ان شاءالله که هیچی نیس اما حتما پیگیر درمانت باش

خب معلومه که گوشی به دست خوابت نمیبره قشنگ چشمات رو با ارامش ببند خوابت میبره

تازه گوشی گرفتم دستم والا

وای من خوابم میاد خوابم نمیبره..کاش میشد بخوابم خسته شدم همش  باید اینور اونوری بشم   &nbs ...

من بچم بیداره الان دارم حسرت خوابایی ک تو بارداریم داشتم و میکشم مثل خرس یه سره خواب بودم 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
منم خوابم میاد چشام میسوزه ولی دوست ندارم بخوابم قطعا یه مریضیی دارم ک اینطوریم😐 اوخی عزیزم😍 چندم ...

ماه اخرم 38 هفتمه