2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دخترمو نگه نداشت😔

1505 بازدید | 92 پست

ما توی ی خونه زندگی میکنیم.ما زیرزمینم اوناهمکف...چون 20کیلو اضافه وزن دارم بعد زایمان خیلی برام مهمه ک زودتر لاغرشم.صبحا شوهرم ی ساعت دیرتر میره ک من بذم باشگاه.حالا ماه دیگه ازاینجا میریم ی خونه مستقل...ولی اون ب باشگاهم دوره دیگه نمیتونم اونجا برم.حالا این ماه باشگاهمون دوره چربی سوزی گذاشته منم چکن ماه اخرمه دلم میخواس حتماااا برم ک نتیجه بیشتری بگیرم این ماه.ولی ساعتش 9.تا دهه...شوهرم ک اصلانمیتونه نگه داره.گفت فقط روزای زوج ک 8تا 9 میتونم...روزای فرد ک چربی سوزیه ن..گفتم مامانت نگه نمیداره ی ساعتو من برم...پرسیده بود ازش گفته بود نگه میدارم اگه باشم ولی قول نمیدم هرروز باشم خونه....ولی همیشه خونس😞اینم بگم خیلی موافق نیس با باشگاه رفتن من.خودشم خیلی چاقه....اابته بچه هامو خیلی دوست داره.نگهشون میداره خیلی وقتا.ادم خوب و مهربونیه....ولی دلم میمونه این دوره چربی سوزی نرم....مامانمم ازم دوره ماشین نداریم ببرم پیشش

چندسالشه بچت

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حالا گفته

شما یک روز درمیون که چربی سوزیته ببر یک روز درمیونم شوهرت نگه داره

شمام یک کادویی چیزی براش بخر

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

من میرفتم باشگاه خانوما بچه هاشونو میاوردن

میزاشتن تو کالسه کنار خودشون

البته الان هوا خیلی سرده

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

خب بنده خدا گفته نگه میداره که عزیزم

حالا بچه ااتو بزار اگر یه روز هم نتونستی بری باشگاه اشکالی نداره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏