2777
2789
عنوان

ناخن کاری شغل خوبی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 61863 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی جامعه ما مطمئن باش ناخنکاری درامد خوبی داره 

من خودم ناخنکارم و پیش ریحانه زارعی آموزش دیدم

خیلی خوب بهم اموزش داد خدا خیرش بده همیشه دعاش میکنم، بخاطر اموزش عالیش من به درامدی رسیدم که هیچوقت فکرشم نمیکردم. حالا اگه سوالای بیشتری راجب ناخن داشتید از مربیم بپرسید بهتر راهنماییتون میکنه

پیجش اینه nailrz 

شمارشم اینه 09390969781 

توی جامعه ما مطمئن باش ناخنکاری درامد خیلی خوبی داره

من خودم ناخنکارم و پیش ریحانه زارعی آموزش دیدم

خیلی خوب بهم اموزش داد خدا خیرش بده همیشه دعاش میکنم.بخاطر اموزش عالیش من به درامدی رسیدم که هیچوقت فکرشم نمیکردم. حالا اگه سوالای بیشتری راجب ناخن داشتید از مربیم بپرسید بهتر راهنماییتون میکنه

پیجش اینه nailrz

شمارشم اینه 09390969781

اگر به دنبال یادگیری حرفه‌ای کاشت ناخن هستید، خانم شادی با ارائه آموزش کاشت ناخن به صورت حرفه‌ای می‌تواند به شما کمک کند تا این مهارت را به بهترین شکل بیاموزید. ناخن‌کاری به عنوان یکی از بهترین شغل‌ها با بازار کار خوب و پردرآمد شناخته می‌شود، و خانم شادی با تجربه و تخصص خود، شما را برای ورود به این حرفه آماده می‌کند. برای ثبت‌نام در کلاس‌ها و دریافت اطلاعات بیشتر، می‌توانید با شماره تماس ۰۹۳۳۵۳۳۹۶۵۴ با خانم شادی تماس بگیرید.

عزیزم تواسلامشهر خیابان بیست متری امام خمینی قبلا توسالن صندلی اجاره کرده بودالان واوان آموزششم توهم ...

سلام.ببخشید مزاحمتون شدم.تو تاپیکا دنبال جواب سوالم بودم فهمیدم شما ناخنکارید.میتونم یه سوال ازتون بپرسم؟