2777
2789
عنوان

سوالای دادگاه خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 3165 بازدید | 82 پست
دادکاه واسش مهم نیس ک شغل واقعی همسرت چیه چون تحقیق نمیکنه وب حرف شوهرت اکتفامیکنه  ...درباره ج ...

میتونه فیش حقوقی الکی درست کنه بده دادگاه که ندارم؟؟

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
اگ مبلغش ب کارت میادباتوجه ب این ک دادخواستتویه وکیل مجرب بنویسع میتونی نفقتودرخواست کنی ماهیی ۵۰۰حس ...

ازعید به اینور خرج نداده . بدم عریضه نویس بنویسه خوبه یا خودم بنویسم به نتیجه میرسم؟؟

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ازینکه مهریه رو بزاریم اجرا کارای دادگاه چقدر طول میکشه و کی مهریه رو میدن دقیقا؟

من دوماه پیش مهریم اجراگذاشتم بعدش پیامک اومدرفتم یه کدبایگانی داددوبارع یه ماه دیگ باس برم میفرستنم پیش کارشناس اموالی ک داره معرفی میکنم خودت حساب کن چقدرزمانش شد...با۲۵۰هزارتومن مهریه اجرامیزاری زندانم نداره درصورت نداشتن طرف اعصارمیزنن مهریروقسط بندی میکنن ۷ماه یه سکه درحالت بد درصورتی ک سه قسط پرداخت نکنه حکم جلب...

میتونه فیش حقوقی الکی درست کنه بده دادگاه که ندارم؟؟

بابت مهریه ک میره دفترثبت اسنادمرکزی داخل سیستم چک میکنن ولی تواین مملکت هیچ کارنشدنداره نهایتش این باصاحب کارش اوکی کنه مبلغ فیش حقوقیش کم کنه بگه ندارم ...

بابت مهریه ک میره دفترثبت اسنادمرکزی داخل سیستم چک میکنن ولی تواین مملکت هیچ کارنشدنداره نهایتش این ...

ععع اره بی قانونه اینجا .فک نکنم ریسش انقد بد ذات باشه 

ازعید به اینور خرج نداده . بدم عریضه نویس بنویسه خوبه یا خودم بنویسم به نتیجه میرسم؟؟

گفتم که وکیل خوب ...چون عریضه نویس به جزئیات زیاددقت نمیکنه ...یکاری کن ی روزبرودادگاه خانواده داخل مجتمع یه وکیل پیداکن براش حرف بزن برات بنویسه هم رایگان هم این ک بهترمیتونه راهنماییت کنه ...یه وکیل علاف ک داخل دادگاه زیاد

گفتم که وکیل خوب ...چون عریضه نویس به جزئیات زیاددقت نمیکنه ...یکاری کن ی روزبرودادگاه خانواده داخل ...

خخخخ باشه فردا مخام برم بگم بنویسه خوبه ایول😉😉😉😉

ای بابادلت خوش ...بخاطرپول ملت چکاراک نمیکنن ...ب کسی اعتمادنکن

اره بخدا تودادگاه مرد هرچی میگه نمیگن مدرک بیار ولی زن بدبخت ارزشی برا حرفاش قاعل نیستن بعد میگن مدرک بیار😒😒😒

وکیل نیست چطور بنویسم نمیشه خودم بنویسم کمکم میکنی؟ایا خرج دکتر یا لوازم بهداشتی پول توجیبی  شا ...

نوشتن عریضه ب این چیزانیس گلم ...بایدقیدکنی من ازین تاریخ ازدواج کردم وشوهرم به من مبلغی جهت خرج زندگی نداده میفرستن دادگاه بقیش اونجا

بعد یه چیزی ما حکم قاصی داده چرا برامن نیومده براشوهرم اومده اونم اعتراض زده منم در تبادل لوایح اعتراضامو گفتم یعنی میشه یکم مبلغی که گفتنو ببرن بالا؟الان من اعتراض نزدم تو حکم بدی میشه بزنم ؟؟

اره بخدا تودادگاه مرد هرچی میگه نمیگن مدرک بیار ولی زن بدبخت ارزشی برا حرفاش قاعل نیستن بعد میگن مدر ...

حق ک همیشه بامرداس خخخ

جزاین ک دادگاه بالاشهربری بهت اهمیت بدن دادگاه مفتح فوق العادس 

بعد یه چیزی ما حکم قاصی داده چرا برامن نیومده براشوهرم اومده اونم اعتراض زده منم در تبادل لوایح اعتر ...

مهلت اعتراض ۲۰روز ک برات ابلاغ میشع بروتوسایتت میبینی

نوشتن عریضه ب این چیزانیس گلم ...بایدقیدکنی من ازین تاریخ ازدواج کردم وشوهرم به من مبلغی جهت خرج زند ...

اها اوکی وکیله میگم ببینم چیا میتونه بنویسه😯

مهلت اعتراض ۲۰روز ک برات ابلاغ میشع بروتوسایتت میبینی

نیومده برام