یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ماهم گرفتیم فقط هر روز حموم برو با سرکه همبشور سرتو میره نگران نباش
.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
عزیزم ببین شامپوشو ک گرفتی بزن ب سرت همون روز روبالشتی و روتختی و لباسایی ک استفاده کردی بشور و بجوشون پتو هم بشور بعد خونه رو هم حسابی جارو کن.برس مو رو بجوشون یا اصلا بنداز دور ..بعد ی نرم کننده خوب بگیر سرتو پر نرم کننده کن با شونه دندون ریز موهاتو شونه بکش بعد خودت تخما رو میبینی ک در میان تا چن روز ادامه بده ..اگه اثری ازشون بود خو شامپو رو هم بعد ی هفته دوباره استفاده کن مطمعن باش میرن
یه جا خوندم شپش باعث پر شدن موئه چون خون سرو میخوره و باعث جریان خون تو سره ..دیگه نمی دونم
.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
برو تو حموم خم شو تو موهات سشوار بکشو شونه کن درشتاش با باد سشوار میفتن بعد برگ اکالیپتوس از عطاری بخر دم کن ابشو بریز رو موهات یکی دو ساعتی بزار بمونه رو موهات بعد موهاتو بشور دوباره سشوار کن که مطمئن بشی توش چیزی نمونده بعد میرسه به تخماش با اتو مو موهاتو ۲ ۳ بار لایه های نازک بردار اتو کن بهتره یکی دیگه برات انجام بده که جایی از قلم نیفته به همین راحتی از دستش خلاص میشی