2777
2789
عنوان

خواهشا بیاید

80 بازدید | 8 پست

با برادرم دعوتم شد ۶سالشه اومدم دعواش کنم دو تا کتفشو گرفتم تکونش دادم محکم گفتم بسه دیگه یدفعه بشین ولش ک کردم تعادل نداشت با صوت محکم اومد رو سرامیک خون دماغ شد بعد از دو سه دقیقه بند اومد بعد ۳ساعت بینیش کبود شد یکم بخاطر ضربه و میگه حالت تهوع و پشت سرم درد میکنه البته هیچیش نبودا داشت بالا پایین می‌پرسد و بازی می‌کرد مامانم ک اومد خونه لوس شد نمی‌دونم راست میگه یا ن چیکار کنم احتمال ضربه مغزی هست یکمم پیاز داغشو زیاد کرده ک ابجی کله منو میومد رو سرامیک ولی اینجوری نبود خودش افتاد من فقط یکم کتفاشو گرفتم تکون دادم ببریمش دکتر مادرم هم خیلی نارحته بعد اون موقع ها برادرم میخوابه الان تو تخته بخوابه یا نباید بخوابه چیکارش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چجوری کتفشو گرفتی که طفلکی تعادلشو از دست داده  ظالم😑

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)