2777
2789
عنوان

خونمون رو عوض کنیم یا نه؟؟؟

830 بازدید | 22 پست

خیلی دو دلم نمیدونم کار درست چیه. خونه ای که الان داریم خداییش خیلی خوبه دو سه سال پیش صفر تا صد بازسازیش کردیم و همه چی رو درجه یک انداختیم خیلی براش زحمت کشیدیم. هرکس خونمون میاد واقعا خوشش میاد. جاشم تقریبا خوبه. نزدیک مادرمیناست. فقط تنها مشکلش اینه که یکمقدار سن بناش زیاده. حالا الان یه خونه دیگه دیدیم که ده دقیقه با اینجا فاصله داره. از لحاظ مکانی بهتره. تو برج باغه ما تو آخرین طبقه اش تصمیم داریم بگیریم. متراژشم دوبرابر یکم بیشتر از خونه الانمونه.ویوی خیلی خوبی داره و فوق العاده دل بازه. ولی چون بزرگتره باید خونه و دوتا ماشینمون و کل پس اندازمون و درآمد چند ماه آیندمون رو بزاریم براش.خیلی تو فشار میوفتیم. ولی همسرم میگه سال آینده به احتمال زیاد خونه میکشه بالا سود میکنیم.و تو خونه خیلی بهتر میشینیم. ولی من مرددم هم اینکه خیلی تو فشار میوفتیم و چون کار ما آزاده میترسم بازارمون خراب بشه اونوقت بدبخت بشیم چون باید چک بدیم و هم اینکه دیگه ماشین ندارم و بخوام بیام خونه مامانم یکم سختم میشه.شما جای من باشید چیکار میکنید؟؟؟ 🙄🤔خیلی طولانی شد گفتم تو پست اول بگم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟؟؟ آخه استخاره کردم بد اومد. دودلیم صد برابر شد 😩

ما سه سال پیش کلا ۸۰۰ تومن پول داشتیم

یه خونه خریدیم ۴۰۰

یه ماشین گرفتیم ۴۰۰

الان خونه یه میلیارد و دویسته

ماشینه یه میلیارد و سیصد 

با وام هم خریدیم

منم تقریبا تو چنین شرایطی هستم و دو دل😑

وای خیلی سخته تصمیم گیری. میدونی چون الان خونمون خیلی خوبه تقریبا از خونه اکثر اطرافیانمون بهتره دلم نمیاد بدیم بره. از اونورم چون این برجه تازه سازه و تعداد واحدهای زیادی داره نمیدونیم شلوغ میشه نمیشه. خوبه بده همچیش یکم گنگه 

وای خیلی سخته تصمیم گیری. میدونی چون الان خونمون خیلی خوبه تقریبا از خونه اکثر اطرافیانمون بهتره دلم ...

مام خیلی رسیدیم به خونمون هنوز ۲ سالم نشده تازه بدهی و قسطامون تموم شده نمیدونم از کجا به فکر شوهرم اومده ک عوض کنیم😥اینجایی ک ما هستیم دو واحده هر طبقه میگه بریم تک واحدی دو دلم نمیدونم دمه عیدی دستم ب خونه تکونی و .. نمیاد😢

پسرم =دنیام😘😍
ما سه سال پیش کلا ۸۰۰ تومن پول داشتیم یه خونه خریدیم ۴۰۰ یه ماشین گرفتیم ۴۰۰ الان خونه یه میلیارد ...

ما هم رو خونمون سود خوبی کردیم با قرض و اینا گرفتیم دوسال پیش. اونموقع اصلا مردد نبودم چون همه موافق بودن که کار درستیه ولی اینبار مطمعنم همه میگن چه کاری بود خونه به این خوبی رو بدی دوتا ماشین و کلی پس انداز و قرض رو بدی عوضش یه خونه بگیری. دوست دارم حتما کارم تایید بشه مخصوصا از جانب پدرم. میدونم الان بهش بگم تا خود خونهه دنبالم میکنه 😂