2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 24 پست
منظورتو نفهمیدم ولی اینو بگم ما عاشق هم بودیم گناه ما فقط این بود الان هیشکی خونمون نمیاد انتظارم دا ...

ازت معذرت میخوام 

ی جور دیگه متوجه شدم

خب با ازدواجتون مشکل داشتن؟یا خدایی نکرده اخلاق همسرت خوب نیست؟دلیل اینکه خونتون نمیان چیه ؟

ازت معذرت میخوام  ی جور دیگه متوجه شدم خب با ازدواجتون مشکل داشتن؟یا خدایی نکرده اخلاق همسرت ...

اولش با ازدواجمون مخالف بودن الانم هستن حالام همسرم مغروره اونام مغرور همسرم گفت دعوتشون کن نیومدن بخدا دارم سکته نیکنم تو ۲۵ سالگی حس یه پیرزن ۶۰ ساله رو دارم از طرفی انقد همسرمو دوس دارم که فقط پیش اون ارامش میگیرم دلمم واسه مامان بابام میسوزه چون دختر فقط منو دارن  موندم بخدا

اهل کجا بودنت مهم نیست اهل و به جا بودنت مهم است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش با ازدواجمون مخالف بودن الانم هستن حالام همسرم مغروره اونام مغرور همسرم گفت دعوتشون کن نیومدن ب ...

چی بگم والا 

ان شاءالله درست بشه 

ولی من خودم چون تاب و توان جنگیدن رو ندارم سعی میکنم طبق خواست والدینم پیش برم 

چی بگم والا  ان شاءالله درست بشه  ولی من خودم چون تاب و توان جنگیدن رو ندارم سعی میکنم ط ...

حتما تا حالا عاشق نشدی

البته منم دیگه توانشو ندارم

حتما تا حالا عاشق نشدی البته منم دیگه توانشو ندارم

عاشق که ن ولی از خیلی چیزا گذشتم

همین امروز صبح ی چیزی خواستم گفتن ن منم گفتم باشه!ب همین راحتی!دیگه اصلا حوصله جر و بحث رو ندارم و هیچی برام مهم نیست!بالاخره خوب یا بد میگذره و اگه سکان رو بدم دست خانوادم حداقل بقیه فک میکنن همه چی خوبه و پیش بقیه انقدر احترامم رو دارن ک گاهی باورم نمیشه ک اینی ک همه میگن خوبه هیچ انگیزه ای برای هیچی نداره

نمیگم کارم درسته اماکار تو رو هم تایید نمیکنم 

به دل نگیر ها ولی یمدت تو هم بی محلی کن بزار قدرتو بدونن همش بهشون سر بزنی بیشتر بی ارزش میشی گلم&nb ...

اخه گناه دارن از اول بچگیم خیلی پدر مادر خوب و نمونه ای بودن برام

اخه گناه دارن از اول بچگیم خیلی پدر مادر خوب و نمونه ای بودن برام

میفهمم چی میگی عزیزم ولی باید اونا هم قبول کنن که پیش شوهرت سر بلندت کنن پیش فامیل کاری کنن همه بهت احترام بزاره نکنه اول زندگی با شوهرت درگیرت کنن