2777
2789
عنوان

لب تاپ چه مارکی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 9052 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اچ پی عالیه من چندسال دارم فوق العادست

منم اچ پی وایسوس درنظرمه تبلت پسرم لنووئه خیلی خوبه نمیدونم لب تاپشم خوب باشه 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
دل هم که دیگه مارک شناخته شدیه و از قدیم تو ایران بوده

اره دل که معروفه 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
همون اچ پی با لنوو بگیر

مرسی عزیزم قیمتاشم تودیجی کالا دیدم بستگی به مدلاش قیمتاش متفاوته 

اگه می خوای ایسوز بخری از سری k بخر یعنی اولش k داره 

اهان  قیمتاسو میدونی حدودی 

ولی الان ایسوز x555 خریدم آشغاله همش هنگ می کنه

چند خریدی منم یه مدل دوستم گفته ایکس ۵۴دوعدد دیگم داشت یادم رفته میگه خوبه 

نه الان نمی دونم

مرسی عزیزم میپرسم حتما ...حالا چند گیگ باشه خوبه چه ویژگی هایی داشته باشه خوبه ؟