2777
2789
عنوان

این مانتو خوبه مدلش ب نظرتون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20369 بازدید | 62 پست

اخه خوشکل نیست

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چیکار کنم 

مانتو زیاده مدلای ریگ بخر عزیزم

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
مانتو زیاده مدلای ریگ بخر عزیزم

باید بگردم اخه میخام امسال بدم خیاط بدوزه برام حاضری نمیخام ی مدل میخام اخه من تو فامیل شوهر زیادی تیپ باشخصیتی میزنم کم منو با اسپرت و اینا دیدن برا همون میگم 

عزیزم بنظر من خیلی نازه

من زنیم که وقتی مهمونی میرم همه چشمشون به لباسامه و نگاه های تحسین برانگیز رو روی خودم حس میکنم

و سلیقه ام قشنگه انقدر که اطرافیانم لباسهاشون رو از من کپی میکنند

قصدم تعریف نیست فقط میخوام بدونی که نظرم حقیقته

۴۵کیلو بودم خودمو رسوندم به ۵۹ هدفم ۶۴ه  قدم بلنده مشخص نمیشه اصلاکه انقدوزن دارم😂چند وقت پیش به ۶۰رسیده بودم که دیدم چربی دورران و شکم آوردم که کمشون کردم و حالا ۵۹م بدون چربی     میرم تا۶۴🥰

عشقم من طراح لباسم..اگه قد کوتاه و چاقه خیلی ضایع میشی.ولی از بلند و پُر هستی و شکم نداری عالی میشه.واسه ست کردن با کیف و کفش مشکی رنگ گلبهی..یا طوسی.چون طوسی یه رنگ خنثی هست با همه رنگ می خونه.. 

آخرین سنگر سکوته