2777
2789
عنوان

زندگی بعد از طلاق

188 بازدید | 10 پست

سلام دوستای گلم

اگه یادتون باشه ی تایپک زدم که ترکید.شوهرم توی بارداری بهم خیانت کرده بود و من چند ماهه پیش فهمیدم

حالا اصلا نمیتونم فراموش کنم نمیتونم مث قبل بشم خیلی افسرده شدم زندگی واسم جهنمه شدیدا به جدایی فک میکنم.ب نظرتکن بعد از طلاق زندگی سخته؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روح و روانم بهم ریخته حتی همه بهم میگن ک خیلی تغییر کردم دارم نابود میشم تو این زندگی

سلام

من از اون سری تاپیک هات رو دنبال میکردم و از ته دل میخواستم که  زندگیت درست شده باشه 

با شوهرت صحبت کردی؟

چی گفت؟ میاد برید مشاوره؟

سلام من از اون سری تاپیک هات رو دنبال میکردم و از ته دل میخواستم که  زندگیت درست شده باشه  ...

عزیز دلم خیلی لطف داری چ خوبه ک دوستای مث شما دارم اون ک رفتارش خبلی خوبه و از قبل بیشتر بهم توجه میکنه اما خودم نمیتونم فراموش کنم ک

عزیز دلم خیلی لطف داری چ خوبه ک دوستای مث شما دارم اون ک رفتارش خبلی خوبه و از قبل بیشتر بهم توجه می ...

عزیز جان کاملا درک میکنم

منم تو همچین شرایطی بودم

دقیق یادم نیست در مورد همسرت چی گفتی

ولی رفتن پیش مشاور خیلی میتونه کمک کنه که حداقل با خیال راحتتر به زندگی ادامه بدی و تلاش کنی شاد زندگی کنی و نگذاری به بچه ات آسیب برسه

طلاق گرفتن برای ما خانوما خیلی سخته

بهترین ها رو برات آرزو میکنم

عزیز جان کاملا درک میکنم منم تو همچین شرایطی بودم دقیق یادم نیست در مورد همسرت چی گفتی ولی رفتن پ ...

قربونت برم عزییییزم مرسی از راهنماییت.همچنین برای شما 🌸