2777
2789
عنوان

شنوایی سنجی کودک 5 ساله

2956 بازدید | 13 پست

از طرف مهد دخترم رو چکاب ثبت نام کردم تستی که گوشی میذارن و فرکانس ها رو پخش میکنن دخترم همکاری نکرد بهش می گفتم میشنوی میگه می‌شنوم اما نمیدونم کدوم گوشمه از هفته قبل کلی بازی  و تست آنلاین باهاش انجام دادم اما واقعا نگرانم باید ببرم مطب دوباره تست رو تکرار کنن تا حالا هم اصلا مشکلی نداشته تو سن کم هم زبون باز کرد کسی تجربه مشابه داره؟ 

عفونت نداره یالوزه

پسرمن تا عفونت میکنه گوشاش میگیره 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید از قبل باهاش تمرین کنیم ؟؟  منم ثبت نام کردم هنوز موعدش نشده ولی چیزی راجب تمرین نگفتن&nbs ...

نه عزیزم تمرین نمیخواد من چون باید دوباره ببرم باهاش تمرین میکنم شنوایی سنج خودش گفت چشمش رو ببند عروسک صدا دار رو نزدیک گوشش حرکت بده بگه کدوم گوش تو این تمرین هم مشکلی نداشت اصلا

عدم همکاری عادیه ظاهرا منم بینایی سنجی دخترم اخر بردمش مطب همکاری نکرد توی مهد مثلا کوچیکا رو نمیگفت بعد گفتم چرا نمیگی گفت دوست ندارم نگاه کنم . انگار دقت کردن براشون سخته 🥴

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عدم همکاری عادیه ظاهرا منم بینایی سنجی دخترم اخر بردمش مطب همکاری نکرد توی مهد مثلا کوچیکا رو نمیگفت ...

خود خانم شنوایی سنج هم گفت اونجا اتاق عایق هست و زرق و برق دیوارهای مهد رو نداره احتمالا همکاری کنه

خود خانم شنوایی سنج هم گفت اونجا اتاق عایق هست و زرق و برق دیوارهای مهد رو نداره احتمالا همکاری کنه

اره منم خیلی ترسیدم چون خودمم عینکیم ولی تو مطب همکاری کرد شکر خدا چیزی هم نبود . مال شما هم همینه احیانا

عدم همکاری عادیه ظاهرا منم بینایی سنجی دخترم اخر بردمش مطب همکاری نکرد توی مهد مثلا کوچیکا رو نمیگفت ...

بینایی سنجی ک با دستگاه عزیزم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
بینایی سنجی ک با دستگاه عزیزم

شنوایی سنجی هم با دستگاهه از نظری که نمیخواد جواب بده گفتید ؟ اره درسته ولی واقعا جو مطب فرق داره ولی خوب حرف شما هم درسته برای شنوایی بازم بچه باید جواب بده

شنوایی سنجی هم با دستگاهه از نظری که نمیخواد جواب بده گفتید ؟ اره درسته ولی واقعا جو مطب فرق داره ول ...

شنوایی سنجی نیاز به همکاری کودک داره اگر بعد از چندبار همکاری نکنه بعد ی روش دیگه داره که از سلامت گوش‌ مطمئن بشیم ولی سعی و اولویت بر همکاری کودک هست 

شنوایی سنجی هم با دستگاهه از نظری که نمیخواد جواب بده گفتید ؟ اره درسته ولی واقعا جو مطب فرق داره ول ...

واس شنوایی نمیدونم کجا بردید ولی از ما اصلا نیاز همکاری نبود با دستگاه چک کرد و تمام..مثل چک کردن شنوایی نوزاد ....بینایی سنجی هم با دستگاه بود ی جا رو نیم ثانیه نگاه کرد و تمام

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.