2777
2789
عنوان

تلگرا م بدون فیل تر

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 24 پست
اخه کجای ف یلتر  شکن باید وصل شد مال من روسیه نداره که خود روسیه فیل تر کنندس دیگه سرور بهش وصل ...

تو انتخاب کشوری که کانکت میشی بهش باید روسیه رو انتخاب کنی 

من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد 
اگه این چیزها درست و حسابی بود که خود پاول دورف یه کاری میکرد، ملت بتونن بدون نیاز به نصب برنامه ای ...

من وصلم حالا شما زودباور نباش خوش گلدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی شما راست میگی، یکی هم رییس جمهور

اوکی چ انجام بدی چ ندی ب من چیزی نمیرسه من انجام دادم استفادشو میکنم شمام هرکار دوست داری بکن لزومی ندارع هرچی از دهنت درمیاد بگی 

من میرم تو صفحه کلی چیزی نیست بزنم روش دانلوددبشه که  میشه با عکس توضیح بدید من خیلی تلگرامو ن ...

اون لینک دومی که گذاشتم رو دانلود کردید عزیزم؟

صبح هم یکی از کاربرا گذاشته بود  ایمیل میخاد تا دانلودش کنم. من بلد نیستم

خب عزیزم برای ورود به پلی استور باید یه ایمیل بزنی دیگه

اگر از کیفیت کسی که روش زوم کردیم راضی نیستیم               بهتره به جای تأسف خوردن برای اون                                           به  فکر ارتقای لنز های خودمون باشیم                            .......................... آدمها به اندازه کمبودهاشون دیگران رو اذیت میکنن، پس دوست عزیزی که ریپلای میکنی یا زیر تاپیک کسی پست میذاری و با لحن بد و گاها بی احترامی مخالفتتو باهاش اعلام میکنی، از خدا میخوام مشکلاتتو هرچه زودتر حل کنه، چون اینقدر کمبودها و مشکلات بهت غلبه کردن که سعی داری با خُرد کردن بقیه، به یه حس رضایت برسی. 

استارتر دستت دردنکنه

من انجام دادم

عالیه🌹🌹

اگر از کیفیت کسی که روش زوم کردیم راضی نیستیم               بهتره به جای تأسف خوردن برای اون                                           به  فکر ارتقای لنز های خودمون باشیم                            .......................... آدمها به اندازه کمبودهاشون دیگران رو اذیت میکنن، پس دوست عزیزی که ریپلای میکنی یا زیر تاپیک کسی پست میذاری و با لحن بد و گاها بی احترامی مخالفتتو باهاش اعلام میکنی، از خدا میخوام مشکلاتتو هرچه زودتر حل کنه، چون اینقدر کمبودها و مشکلات بهت غلبه کردن که سعی داری با خُرد کردن بقیه، به یه حس رضایت برسی.