2777
2789

بچه ها من زياد اهل درد و دل تو سايت نيستم اما الان ك دارم تايپ ميكنم با گريه دارم ميگم لطفا كمك كنيد فقط خواننده نباشيد😞

٣٠-٣١ سالمه از سن پايين كار كردم هيچ وقتم از خانوادم هيچ پولي نخواستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از اين ك برم سر كار هم در حد مدرسه ام و لباس شب عيد خرجم ميكردن از بچگي هم خيلي قانع بودم 

از وقتي هم ك رفتم سر كار فقط پولامو ميدادم مامانم ك هرچي ميخواد واسه خودش بخره

وقتي رفت مامانم خيلي ترسيده بود من رفتم تو نقش بابام هرررررر كاري ميكردم ك مامانم اب تو دلش تكون نخوره تا عادت كنه ب شرايط 

بابام خونه رو هم فروخته بود و مابايد از اون خونه بلند ميشديم ي برادر هم بيشتر ندارم ك اونم از من كوچيك تره و اون زمان سرباز بود

خودمم تو شرايط روحي خوبي نبودم چون تازه جدا شده بودم عقدكرده بودم حتي جهيزيه هم خريده بودم اما جداشدم

تو اون تايم ك مامانم داشت دنبال خونه ميگشت واسه اجاره

با اين ك محل كارم تهران بود و بايد هر روز ميرفتم و ميومدم رفتيم كرج و ي خونه خريديم خيلي كوچيك بود اما بهتر از مستجر بودن تو تهران بود

از اون موقع هرررررر چي پول داشتم خرج خونه ميكردم خرج داداشم مامانم