2777
2789
عنوان

یه ضدآفتاب خوب معرفی کنین

65 بازدید | 10 پست

سلام ی ضدآفتاب خوب معرفی کنین هم رنگی وهم بیرنگ رنگی هرچی میخرم بدردم نخورده فقط رنگی پریم رو دوست داشتم ولی باهاش جوش زدم یعنی رنگ روشن وتن زردی ونخودی داشته باشه اکثره ضدآفتابای رنگی تن صورتی دارن

خودم الارو رنگی وپریم رنگی وفیس دوکس استفاده کردم ناراضی بودم

بیرنگ هم راسن وبایودرما ضدجوشش رو استفاده کردم بد نبود بایودرما مدل رنگی داره؟پوستمم مختلطه ولی مستعد جوش

درضمن باردار هستم فرقی نمیکنه دوران بارداری هرچی خاستم بزنم؟

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم مدیسان استفاده میکنم راضیم ولی سان سنس هم تعریفشو شنیدم میخوام امتحان کنم

منم سان سنس استفادہ کردم خوب بود ولی بعدہ یه مدت که پوستم خیلی چرب شده بود ديگه استفاده نکردم 

پریمم استفاده کردم رنگ پژ طبیعیش اونم عالی بود

الانم از محصولات و لوازم آرایش اوریفلیم استفاده میکنم اونام عالین 

پایه و پیشتر مواد محصولاتش گیاه ہ میوه هاس خیلی راضیم 

Ye donyaye por az Gilas O Totfarangi🍓🍓🍒🍒
خودم مدیسان استفاده میکنم راضیم ولی سان سنس هم تعریفشو شنیدم میخوام امتحان کنم

میشه از رنگ مدیسان ی عکس بفرستین اخه میگن تیرست رنگش من پوستم خیلی سفید وروشنه تن زردی میخام

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
منم سان سنس استفادہ کردم خوب بود ولی بعدہ یه مدت که پوستم خیلی چرب شده بود ديگه استفاده نکردم  ...

سان سنس رو داشتم اصلا راضی نبودم ضدبراقی نوشته بود ولی برق میزد چسبناک بود افتضاح استفادع نکردم انداختم زباله

میشه از رنگ مدیسان ی عکس بفرستین اخه میگت تیرست رنگش من پوستم خیلب سفید وروشنه تن زردی میخام

عزیزم الان بچم رو پامه ولی بژ خیلی روشنشو بگیر اوکیه اوکیه 

من خودم سفیدم ولی بژ روشن میزنم ک ی مقدار برنزم میکنه ولی دوس دارم رنگشو 

قیمت رژ و ضدافتابش و کانسیلرش چنده

عسلم بستگی به نوع پوستت داره و انتضاری که از محصول داری 

ولی قیمتاش که نسبت به برندای خارجی دیگه خیلی مناسب تره و خوبیشم اینه که تا برسه به دستت مثل بقیه محصولات به هزينش اضافه نميشه و تمام محصولات به قيمتی که توی کاتالوگ هست به دستت ميرسه 

الانم تخفیفات ویژه دی ماهمون هستش که تا ١٢ رو ديگه تموم ميشه

سان سنس رو داشتم اصلا راضی نبودم ضدبراقی نوشته بود ولی برق میزد چسبناک بود افتضاح استفادع نکردم اندا ...

انگار توش روغن براق داشت وقتی میزدم صورتم یکم چرب می شود 

بعد من وقتی اینو گرفتم فروشندہ گفت این ضد آفتاب خوشد بعد چند ساعت جذب میشه دیگه لازم نیس هی صورتت بشوری 

منم که خسته کلی حال کردم که يه چیزی گرفتم که دیگه لازم نیس هی صورتمو بشورم 

یه مدت استفادہ کردم بعد دیدم صورتم خیلی چرب تر شدہ با این که روشم نوشته بود روغن نداره 

صورتم جوش میزد وحشتناک